Beyaz lahana diblesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Beyaz lahana diblesi nasıl yapılır?
  2. 1 tabak pancar Diblesi kaç kalori?
  3. Bir tabak Dible kaç kalori?
  4. Fasulye Diblesi kaç kalori?

Beyaz lahana diblesi nasıl yapılır?

Zeytinyağında yemeklik doğradığımız soğanları kavurup pirinçleri ekleyin ve kavurmaya devam edin. İnce doğradığımız lahanaları soğanı aynı tencereye lahananın yarısını koyun. Pişirdiğimiz pirinçli harcı lahananın üstüne yayın. Sonra kalan lahanayı da üzerine ekleyip tuzunu atıp çok az su ile pişirelim.

1 tabak pancar Diblesi kaç kalori?

1 porsiyonu ise 52.1 gram olup 68.4 kalori içermektedir. Bu yemek C Vitamini, A Vitamini, Yağ yönünden zengindir. 2000 Kalorilik diyet temel alındığında, bir porsiyonu günlük C Vitamini ihtiyacının %31.0, günlük A Vitamini ihtiyacının %13.7 ve günlük Yağ ihtiyacının %7.4'ünü karşılar.

Bir tabak Dible kaç kalori?

Fasulye Diblenin 100 gramında 74 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 180 gram Fasulye Diblede 133 kalori bulunmaktadır. Fasulye Dible; Giresuna özgü farklı bir pişirme şeklimile yapılan zeytinyağlı taze fasulye yemeğidir.

Fasulye Diblesi kaç kalori?

Fasulye Diblenin 100 gramında 74 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 180 gram Fasulye Diblede 133 kalori bulunmaktadır. Fasulye Dible; Giresuna özgü farklı bir pişirme şeklimile yapılan zeytinyağlı taze fasulye yemeğidir. Sağlıklı bir ana yemek tercihi olabilir.