Her zaman açık ekran Xiaomi nedir?

İçindekiler:

  1. Her zaman açık ekran Xiaomi nedir?
  2. Redmi Note 9 ekran süresi nasıl ayarlanır?
  3. Always On nasıl açılır?
  4. Always on display nerede?

Her zaman açık ekran Xiaomi nedir?

Always On Display uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda, açma tuşuna basmadan bildirimler almayı sağlayan siyah ekrana verilen isimdir. ... Şimdi ise çoğu Xiaomi telefonlarında da bu teknoloji kullanılıyor.

Redmi Note 9 ekran süresi nasıl ayarlanır?

Xiaomi harici diğer Android modellerde de ekran süresini ayarlayabilmek mümkün. Ayarlar seçeneğini açtığınızda, açılan menüden ekran kısmına girin. Ekran kısmında ise Ekran Zaman Aşımı seçeneği karşınıza çıkacaktır. Bu seçenek ile işaretlediğiniz süre kadar ekran açık kalabilecek.

Always On nasıl açılır?

Nasıl olduğuna gelin birlikte bakalım. İlk olarak telefonunuzdan Ayarlar'a girin ve Kilit Ekranı ve Güvenlik seçeneğine tıklayın. Burada biraz aşağıda Always On Display'i göreceksiniz. Always On Display'in yanındaki anahtara tıklayarak özelliği aktif edebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Always on display nerede?

İlk olarak telefonunuzdan Ayarlar'a girin ve Kilit Ekranı ve Güvenlik seçeneğine tıklayın. Burada biraz aşağıda Always On Display'i göreceksiniz. Always On Display'in yanındaki anahtara tıklayarak özelliği aktif edebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.