Regl iken G5 masajı neden yapılmaz?

İçindekiler:

  1. Regl iken G5 masajı neden yapılmaz?
  2. Adet döneminde lenf drenaj yapılır mı?
  3. G5 masajı tehlikeli mi?
  4. G5 cihazı kimlere uygulanmaz?
  5. G5 sıkılaştırır mı?
  6. G5 masajı kola yapılır mı?
  7. G5 masajı selülite iyi gelir mi?
  8. Lenf drenaj haftada kaç gün?

Regl iken G5 masajı neden yapılmaz?

Varis sorunu olan kişiler G5 masajının olanaklarından faydalanamaz. Regl döneminde olan kadınların bu süreçlerinin bitmesi beklenir. Kendisine kanser ve de emboli teşhisi konulan kişilere de bu masaj yapılmamaktadır.

Adet döneminde lenf drenaj yapılır mı?

Aşırı kilo fazlası olan; adet öncesi dönemde vücudunda ödemler oluşan; selülitinden yakınan hanımlar lenfdrenaj sayesinde tüm bu sorunlarından kurtuluyorlar. Lenfdrenaj cihazı ile parmak uçlarından yukarı doğru, düzenli aralıklarla basınç uygulanarak, lenfdrenaj sağlanıyor.

G5 masajı tehlikeli mi?

Masaj uygulamasında kullanılan ses dalgaları, hızlı yağ yakımını sağlar. Cilde gerginlik vererek, yaşlanma belirtilerini kaldırır. Uygulamanın sağlık açısından bir zararı yoktur.

G5 cihazı kimlere uygulanmaz?

G5 masajı kimlere uygulanamaz? G5 Masajı; kanama bozuklukları, epilepsi hastalığı, kalp pili, nöromüsküler hastalıklar, Lambert Eaton Sendromu, Myastenia Gravis hastalıkları.Aktif yara ve iltihaplı bölgelere, yüz felci geçirenlere uygulanamaz.

G5 sıkılaştırır mı?

G5 Masajı faydaları Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar, kasları güçlendirir. Kronik kas ağrıları ve spazmları giderir. Cildin sıkılaşmasını sağlayarak elastikiyet kazandırır. Vücudu sıkılaştırır.

G5 masajı kola yapılır mı?

G5 masajının seansları ve uygulama bölgeleri Vücudun her bölgesine uygulanabilen G5 masajı, tüm vücuda uygulanabilen bir işlemdir. Ancak en etkili sonuç alınan üst bacak, kalça, popo ve kol bölgeleri daha çok tercih edilmektedir.

G5 masajı selülite iyi gelir mi?

Masaj tüm vücuda uygulanabilir ancak özellikle kalça, üst bacak, kol ve popo bölgelerinde, selülitle mücadele amaçlı daha etkili olarak kullanılabiliyor. Deri ve yağ dokusu arasında meydana gelen bu ödemli yapılar G5 masajı ile tedavi edilir.

Lenf drenaj haftada kaç gün?

Kişiye ince çorap giydirilerek ayaklar, bacaklar ve karın sarılır ve lenf drenajı cihazı çalıştırılır. Cihaz parmak uçlarından yukarıya doğru, düzenli aralıklarla basınç uygulayarak, lenf drenajını sağlar. Haftada 2 ya da 3 kez uygulanabilir.