Demo yazılım nedir kısaca bilgi?

İçindekiler:

  1. Demo yazılım nedir kısaca bilgi?
  2. Demo yazılım paralı mı?
  3. Demo surum nedir?
  4. Demo İngilizce nedir?
  5. Shareware and Freeware nedir?
  6. Demo sözcüğünün Türkçe karşılığı nedir?

Demo yazılım nedir kısaca bilgi?

Demo, bazı kapalı kaynak kodlu ve ücretli yazılımların kısıtlı ve ücretsiz sürümlerinde verilen addır. ... Örneğin bir demo yazılım ile yapılan çalışmayı sabit diske kopyalamak mümkün olmayabilir. Amaç, potansiyel müşterilere yazılım hakkında fikir verip reklam yapmaktır.

Demo yazılım paralı mı?

Demo Yazılım:Ücretli bir programın birkaç özelliğini görebilmeniz yada bir iki gün kullanabilmeniz için hazırlanmış programın küçük versyonu. Ücretsiz Yazılım:Ücretsiz yazılım adı üzerinde hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğiniz bir yazılım. Freeware : Tamamen ücretsiz programdır.

Demo surum nedir?

Demo bir ürün veya hizmetin çalışır halde olduğunda nasıl çalışacağını gösteren bir durumdur. Yani hizmetin son hali değildir, çalışır gibi duran bir halidir. Çünkü ürün veya hizmetin kendisi ancak satış sonrası yani satın alma ile çalışır hale gelir.

Demo İngilizce nedir?

Demo kelimesi İngilizce bir kelimedir. Demo'nun Türkçe olarak anlamına baktığımızda; gösteri, göstermek anlamlarına geldiğini görüyoruz.

Shareware and Freeware nedir?

Shareware (kısıtlı yazılım), kullanıcının programı tanımasını sağlayan, zaman ve özellik bakımından kısıtlı sürüme verilen addır. Örneğin, bazı programcılar ya da yazılım şirketleri tarafından tüm kullanıcılara sunulan ücretsiz programlar ücretsiz sahipli yazılım (freeware) olarak adlandırılmaktadır. ...

Demo sözcüğünün Türkçe karşılığı nedir?

Demo ne demek türkçesi? Türkçe karşılığı tanıtım gösterisi veya tanıtım amaçlı yapılan sunum benzeri birkaç materyal kullanılarak ortaya çıkarılan ürün tanıtımı demektir.