Nişasta ile çocuk maması nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Nişasta ile çocuk maması nasıl yapılır?
  2. Arı Maya maması nasıl yapılır?
  3. Arı gece maması nasil yapılır?
  4. Arı mamanın içine neler katılır?

Nişasta ile çocuk maması nasıl yapılır?

Yarım su bardağı su ile pirinç unu veya nişasta karıştırılır. Çok kısık ateşte ağır ağır pişirilerek muhallebi kıvamına geldiğinde ocaktan indirilir ve soğumaya bırakılır. Eğer bebek bir yaşını geçiyorsa o zaman su yerine süt de kullanılabilir.

Arı Maya maması nasıl yapılır?

50 g. (2,5 tepeleme çorba kaşığı) Arı Vitaminli 'yi 250 ml. (3 çay bardağı) suya karıştırarak ilave ediniz. Zaten tatlandırılmış olduğu için şeker ilave etmeyiniz. Orta sıcaklıktaki ocakta kaynayıncaya kadar karıştırınız. 1-2 dakika karıştırarak pişiriniz.

Arı gece maması nasil yapılır?

50 g. (3 tepeleme çorba kaşığı) Arı Vitaminli'yi 250 ml. (3 çay bardağı) suya karıştırarak ilave ediniz. Zaten tatlandırılmış olduğu için şeker ilave etmeyiniz. Orta sıcaklıktaki ocakta kaynayıncaya kadar karıştırınız. 1-2 dakika karıştırarak pişiriniz.

Arı mamanın içine neler katılır?

Arı Mama ürünlerin tamamı meyve ve sebze tozları ile hazırlanmıştır. Yalnızca bebeğinizin damak tadına hitap edebilmek için vanilya ilavesi vardır, ki bu da doğal bir tat vericidir. Ayrıca herhangi bir koruyucu, kıvam verici gibi katkı maddesi içermemektedir.