Arka Sokaklar Leyla kim?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar Leyla kim?
  2. Gülcan Arslan nerelidir?
  3. Arka Sokaklar yeni bölüm Leyla kimdir?
  4. Gülcan Arslan kac yaşında?
  5. Gülcan ve Sahinur nereli?
  6. Survivor Gülcan Kimdir?
  7. Gülcan Sahinur ikizler nereli?
  8. Fenomen ikizler kimdir?
  9. Naz Göktan nasıl oyuncu oldu?

Arka Sokaklar Leyla kim?

Gülcan Arslan, 'da Karasu, Sakarya Türkiye'de doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır. İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizide oynadı.

Gülcan Arslan nerelidir?

Gülcan Arslan
Doğum Sakarya, Türkiye
MilliyetTürk
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2004-günümüz
1 satır daha

Arka Sokaklar yeni bölüm Leyla kimdir?

1986 Sakarya doğumlu olan Gülcan Arslan Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitim aldıktan sonra oyunculuk dünyasına adım attı. ... Daha sonra sırasıyla Kahramanlar, Entelköy Efeköy'e Karşı, Herşeye Rağmen, Bir Çocuk Sevdim gibi projelerde bulunan Arslan, Arka Sokaklar dizisinde ise Leyla Candaş karakterine hayat verdi.

Gülcan Arslan kac yaşında?

35 yaşında () Gülcan Arslan/Yaş

Gülcan ve Sahinur nereli?

Aslen Amasyalılar. Ama doğma büyüme Almanya. Almanya'da Abitur yapmışlar. (Uluslararası diplomalar arasında yer alan Abitur Alman lise bitirme sınavı.

Survivor Gülcan Kimdir?

Gülcan Arslan, 'da Karasu, Sakarya Türkiye'de doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır. İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan "Sardunya Sokak" adlı dizide oynadı. ... Aynı yıl ATV ekranlarında yayınlanan "Gurbet Kuşları" adlı dizide oynadı.

Gülcan Sahinur ikizler nereli?

22 yaşında ve çift yumurta ikizleri. Dans etmeyi çok seviyorlar, "Bize mutluluk ve hayat enerjisi veriyor" diyorlar. Aslen Amasyalılar. Ama doğma büyüme Almanya.

Fenomen ikizler kimdir?

Asıl isimleri Gülcan ve Sahinur... Ama herkes onları "TheGSTwins" olarak tanıyor. 22 yaşında ve çift yumurta ikizleri.

Naz Göktan nasıl oyuncu oldu?

2011-2014 yılları arasında StüdyoCer bünyesinde oyunculuk yaptı ve 2013 yılında Bilkent Üniversitesi MSSF Tiyatro Bölümü'nü kazandı. 2018 yılında bu bölümden mezun oldu. 2017 yılında okul arkadaşlarının kurduğu Sahne 367'de çalışmaya başladı. Halen sahnede oyuncu, yönetici ve eğitmen olarak çalışmaktadır.