Sakarya Bisiklet Vadisi açık mı?

İçindekiler:

  1. Sakarya Bisiklet Vadisi açık mı?
  2. Sakarya Bisiklet Yarışı nerede?
  3. Sakarya bisiklet yarışı ne zaman?
  4. 2020 Dünya Dağ Bisiklet Maraton Şampiyonası aşağıdaki şehirlerden hangisinde yapılacaktır?
  5. Sakarya Ayçiçeği Vadisi Nerede?
  6. Ayçiçeği Vadisi Bisiklet Adası nerede?

Sakarya Bisiklet Vadisi açık mı?

Yaz, kış, hafta içi, hafta sonu, gece, gündüz fark etmeksizin bisiklet kompleksi günün her saati ilçe halkının hizmetine açık.

Sakarya Bisiklet Yarışı nerede?

180 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde 4 kilometre uzunluğunda Cross-Country, bir adet Olimpik Cross-Country parkuru, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Cyclocross parkuru ve olimpiyat yarışlarının düzenlenebileceği dünya standartlarında BMX parkuru bulunuyor.

Sakarya bisiklet yarışı ne zaman?

Büyükşehir ev sahipliğinde yapılacak MTB Cup dünya kategorisi yarışları için sporcular pistten Sakarya'ya çağrı yaptı. Dev yarışın ilk turu 30 Temmuz Cuma günü 09.00'da, 110 kilometrelik dünya parkurunda yapılacak olan bölümü ise 1 Ağustos 11.00'da başlayacak.

2020 Dünya Dağ Bisiklet Maraton Şampiyonası aşağıdaki şehirlerden hangisinde yapılacaktır?

2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası'na, Sakarya'da bulunan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi ev sahipliği yapacak.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi Nerede?

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Camili Mahallesi'nde 170 dönüm arazi üzerinde yapılacak Ayçiçeği Vadisi'nde, çocuklar için oyun alanları, yetişkinler için fitness, koşu, yürüyüş alanları, kafeterya, gölet, 150 araçlık otopark yer alacak.

Ayçiçeği Vadisi Bisiklet Adası nerede?

Adapazarı ilçesi Camili Mahallesi'nde oluşturulan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın açılış töreninde konuşan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, hastalıkların başının hareketsizlikten kaynaklandığını, sağlıklı düşünmek ve sağlıklı kalmak için spor yapılması gerektiğini dile getirdi.