Telefonu kırsam kasko karşılar mı?

İçindekiler:

  1. Telefonu kırsam kasko karşılar mı?
  2. 2 el telefona kasko olur mu?
  3. Telefon kaskosu kaç yıl olur?
  4. Telefonu aldıktan sonra kasko yapılır mı?
  5. Telefon Kasko süresi ne kadardır?
  6. Telefon Kaskosuna neler dahil?
  7. HDI sigorta telefon sigortası ne kadar?

Telefonu kırsam kasko karşılar mı?

Cep telefonu sigortası ise kullanıcı hatası olarak görülen birçok farklı soruna karşı garanti veriyor. ... Özellikle telefon ekranının kırılması gibi durumlarda destek veren telefon kaskoları, kullanıcı hatası olarak geçen hasarlarda da önemli masraflardan kurtarıyor.

2 el telefona kasko olur mu?

Telefona Sonradan Kasko Yapılır mı? Cep telefonunuza sonradan kasko yaptırabilirsiniz. İkinci el bir telefon da satın alsanız garanti kapsamı dışındaki risklere karşı telefonunuzu güvence altına alabilirsiniz.

Telefon kaskosu kaç yıl olur?

Cep telefonu kasko süresi 1 yıldır. Diğer sigorta poliçeleri gibi cep telefonu kaskosu da satın alındıktan sonra 1 yıl boyunca güvence sağlar.

Telefonu aldıktan sonra kasko yapılır mı?

Telefona Sonradan Kasko Yapılır mı? ... Telefonunuzu satın aldığınız sırada telefon sigortası ürününü bilmiyorsanız ve satın aldıktan sonra hemen yaptırmadıysanız bile sonrasında telefonunuzu sigortalatmanız mümkündür.

Telefon Kasko süresi ne kadardır?

Cep telefonu kasko süresi 1 yıldır. Diğer sigorta poliçeleri gibi cep telefonu kaskosu da satın alındıktan sonra 1 yıl boyunca güvence sağlar.

Telefon Kaskosuna neler dahil?

Telefon kaskosu, telefonu çarpma, düşürme, sıvı teması, yüksek voltaj, çalıntı gibi garanti kapsamına girmeyen arızalara karşı güvence altına alan hizmet paketidir. Bu hizmet aynı zamanda danışmanlık, teknik destek, hukuki danışmanlık, lojistik, call center gibi hizmetleri kapsamaktadır.

HDI sigorta telefon sigortası ne kadar?

Taraftar Cep Telefonu sigortası poliçesinin fiyatı, 299 TL'den başlayan tutarlarla telefonunuzun marka/ model bilgisi ile seçeceğiniz teminat paketine göre belirlenmektedir. Üstelik bu bedeli 9 eşit taksit ile herhangi bir vade farkı olmaksızın rahatça ödeyebilirsiniz.