Alfa Bioenerji ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Alfa Bioenerji ne işe yarar?
  2. Alfa tekniği nedir?
  3. Bioenerji nedir nasil yapılır?
  4. Kenan Boyraz kim?
  5. Alfa frekansı nedir?
  6. Alfa dalgası nasıl kullanılır?
  7. Hasan Kalkan kimdir?
  8. Erol Konuk Kimdir?
  9. Alfa frekansı ne işe yarar?
  10. Ses frekansları beyni nasıl etkiler yönlendirir?

Alfa Bioenerji ne işe yarar?

Bir anlamda Alfa Bioenerji güncellenmiş etkili enerji frekanslarına dayalı ve içinde kozmik bilgi barındıran modern bir şifa metodudur.Başkalarına öğretildiğinde de aynı etkiyi gösteren mükemmel bir şifa teknolojisidir. Rus, Kaman, Çin ve kadim bioenerji tekniklerinin ruhunu da içinde barındırmaktadır.

Alfa tekniği nedir?

Bir anlamda alfa bioenerji güncellenmiş etkili enerji frekanslarına dayalı ve içinde kozmik bilgi barındıran modern bir şifa metodudur. Rus, Şaman, Çin ve kadim bioenerji tekniklerini de kısmen barındırmaktadır.

Bioenerji nedir nasil yapılır?

Evrendeki enerji özel teknikler yardımı ile yoğunlaştırılarak herhangi bir cihaz, iğne ve ilaç kullanılmaksızın kişinin bedenine dokunulmadan aktarılır. Bozulan enerji akımının onarılmasını sağlayan ve dengeleyen bioenerji zararları ve herhangi yan etkisi olmayan özel bir uygulamadır.

Kenan Boyraz kim?

KENAN BOYRAZ (Bioenerjist-Hipnotist) Orta Asyada; Kazakistan, Kırgızistan , Rusya'da Alternatif Sağlık ve Alternatif Psikoloji öğrenimi gördü. (Bioenerji, akupunktur,hipnoz). Bununla beraber mental motivasyon, fütürizm felsefesi, mistik konsantrasyon, sezgi, pranayama yoga konularında özel uygulamalı dersler aldı.

Alfa frekansı nedir?

ALPHA: 7-14 Hz arasında değişen frekanstır. Alpha dalgaları rahat, farkındalığı yüksek, çabuk kavrayan bir alandır. Uykudan yeni kalktığımız ve ya uykuya geçiş anıdır. Olumlamalarımızı, bilinçaltı kodlamalarını bu frekans aralığında yapmak her zaman çok daha etkilidir.

Alfa dalgası nasıl kullanılır?

Beyninizin alfa dalgaları baskın olduğunda, muhtemelen rahatlama halindesinizdir. Farkındalık seansları ve meditasyon gibi rahatlama teknikleri, alfa dalgalarınızı artırmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda derin nefes egzersizleri de alfa dalgalarınızı artırabilir.

Hasan Kalkan kimdir?

Aydın'ın Koçarlı İlçesi Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan Kore gazisi 87 yaşındaki Hasan Kalkan, tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Felç geçirerek tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Hasan Kalkan, Maltepe Belediyesinin desteğiyle yaşama tutundu.

Erol Konuk Kimdir?

Enerji Tıbbı Derneği üyesi ve Tamamlayıcı Tıp ve Bioenerji Pratisyenleri Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Şu ana kadar 1987 yılında Rusya'da tamamlayıcı tıp bioenerji eğitimi almış. ... Daha sonra Avrupa Birliği Sağlık Örgütü tarafından Tamamlayıcı Tıp Uzmanı diploması, nişanı ve plaketi almıştır.

Alfa frekansı ne işe yarar?

Alfa beyin dalgaları, derin bir rahatlamada ve genellikle gözler kapalı olduğunda, güzel bir hayal kurarken ya da hafif meditasyon yaparken kayıyor. Zihni başarı için programlamak için ideal bir zaman ve aynı zamanda hayal gücünüzü, görselleştirmeyi, hafızayı, öğrenmeyi ve konsantrasyonunuzu arttırır.

Ses frekansları beyni nasıl etkiler yönlendirir?

Ses titreşimleri, zihin ve beden üzerinde iyileştirici etkilere sahiptir. Özel olarak hazırlanan bazı frekanslar ile beynin odaklanma, rahatlama, uyku gibi durumlarda yaydığı titreşimler ile aynı titreşimleri yayması sağlanabiliyor.