Spirulina zayıflamak için nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Spirulina zayıflamak için nasıl kullanılır?
  2. Spirulina neye iyi gelir?
  3. Spirulina helal mi?
  4. Spirulina hap ne ise yarar?
  5. Farmasi spirulina nasıl kullanılır?
  6. Spirulina kansızlığa iyi gelir mi?
  7. Spirulina probiyotik mi?
  8. Blue Majik spirulina nedir?
  9. Spirulina ne işe yarar?
  10. Ogansia spirulina nedir?

Spirulina zayıflamak için nasıl kullanılır?

Günde 10 grama kadar alınan Spirulina tozunun uygun görüldüğü kullanım içecek veya yemek olarak tüketmektir. Özellikle kahvaltılardan sonra alınan 1 yemek kaşığı spirulina tozu ilaveli doğal meyve suyu ile takviye vitamin alınmasına gerek kalmaz.

Spirulina neye iyi gelir?

- İçerdiği organik demir ve kalsiyum sayesinde sağlıklı kemik,sinir,kan ve kas dokusuna etkili bir destektir. - B12 vitamini bakımından zengin bir kaynaktır. - Bilimsel araştırmalarda da sindirim sistemini desteklediği ve bağırsakların çalışmasını hızlandırdığı gözlemlenmiştir.

Spirulina helal mi?

Tamamen bitkisel kapsüldür. Sığır ve domuz jelatini içermez. Kapsülümüz, “Helâl Sertifikası”na, “Vegetaryen Sertifikası”na ve “Koşer Sertifikası”na sahiptir.

Spirulina hap ne ise yarar?

Spirulina hap şeklinde satılmakta ve günlük gıda takviyesi olarak kullanılmaktadır. Demir eksikliği olan veya bitkisel protein tüketme konusunda zorlanan kişiler için iyi bir takviye edici gıdadır. Ayrıca spirulina toz halinde de satılmaktadır.

Farmasi spirulina nasıl kullanılır?

Farmasi Spirulina Nasıl Kullanılır? 11 yaş ve üzeri için, günde 2 kere, sabah ve akşam yemeklerden sonra 1'er kapsül kullanılması önerilir. 11 yaş altındaki çocuklar, hamilelik emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz.

Spirulina kansızlığa iyi gelir mi?

Kasların güçlenmesine yardımcı olur. Kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin üretiminin arttırılmasına destek olur, bu nedenle kansızlık tedavisinde kullanılır.

Spirulina probiyotik mi?

Spirulina bağırsak florasındaki probiyotik bakteri popülasyonunu arttırarak bağırsak hareketlerini düzenler. Diyetlerinde %5 oranda spirulina bulunan kişilerin 3 kat daha fazla probiyotik bakteri içeriğine sahip olduğu da yapılan çalışmalarda görülmüştür.

Blue Majik spirulina nedir?

Spirulina, mavi ve yeşil alglerden oluşan bir yosun türüdür. Mavi Spirulina tozu ise bu yosun türünün çok özel ortamlarda kurutulduktan sonra özel tesislerde toz haline getirilmesi ile elde edilir.

Spirulina ne işe yarar?

Spirulina besin takviyesi olarak kullanılmaktadır. Mavi yeşil bir alg türü olan spirulina yüksek miktarda protein, doğal demir, B vitamini ve beta karoten içermektedir. Özellikle vegan diyetinde kullanılan spirulina pek çok alanda sağlığa da iyi geldiği bilinmektedir.

Ogansia spirulina nedir?

Spirulina içerdiği organik demir ve kalsiyum sayesinde sağlıklı kemik, sinir, kan ve kas dokusuna etkili bir destektir. Vücuda tokluk hissi veren Fenilalalin Amino asidi içerdiği, Kolesterol içermediği ve düşük miktarda doymamış yağ içerdiği için kilo vermek için kullanılır, zayıflamaya yardımcı olur.