Kova burcunu anlatır mısın?

İçindekiler:

  1. Kova burcunu anlatır mısın?
  2. Kasım ayında Kova burcunu neler bekliyor?
  3. Kova burcu Evcimen midir?
  4. Kova burcu soğuk mudur?

Kova burcunu anlatır mısın?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar.

Kasım ayında Kova burcunu neler bekliyor?

Kasım ayına biraz isteksiz giriş yapabilirsiniz sevgili Kovalar… Bu ay da geçen ay olduğu gibi iş ve kariyer alanlarınız aktif olacak. Kendinizi işinizde göstermeyi seveceksiniz. ... 02 Kasım ve sonrası iletişiminizde ve ilişkilerinizde arkadaşlıklarınız ve sosyal çevre alanlarınız ön plana çıkmaya başlıyor.

Kova burcu Evcimen midir?

21 Ocak - 18 Şubat. Kova burcu erkeği: Evcimen olmaktan ziyade dışarıda bir hayatı tercih eden, arkadaşlıkları aileden önce gelen, farklı ve sıradışı erkeklerdir. ... Kova burcu kadını: Farklıdır, sıradışıdır, zekidir.

Kova burcu soğuk mudur?

Kovalar dünyaya olasılıklarla dolu bir yer olarak bakar. Kova burcu vizyonerliğini yönetici gezegeni Uranüs'ten alır. ... Kovalar zaman zaman soğuk ve duyarsız olarak algılansalar da bu aslında haddinden önce başlayan yakınlıklara karşı bir savunma mekanizmasıdır.