Orkid perio nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Orkid perio nasıl kullanılır?
  2. Adet Takvimi hangisi iyi?
  3. Adet takvimi ne kadar doğru?
  4. Adet günleri nasıl takip edilir?
  5. Perio by Orkid Kalpler ne işe yarar?
  6. Adet Takvimi uygulaması nedir?
  7. Pepapp paralı mı?
  8. Flo adet takvimi ücretli mi?
  9. PepStore ücretli mi?
  10. Pepapp uygulaması kimin?

Orkid perio nasıl kullanılır?

Perio nasıl kullanılır: Uygulamayı “Kayıtlı Kullanıcı” ya da “Misafir” olarak kullanabilirsiniz. Kayıtlı kullanıcılar, tüm cihazlarından tek tıkla tüm işlevlere erişebilir ve uygulamaya kaydettikleri verilerini saklayabilirler. Uygulamadaki hareketlerinizle ödüller kazanabilirsiniz.

Adet Takvimi hangisi iyi?

Flo Adet Takvimi, bir kadının adet döngüsü ve hamilelik sürecinde ihtiyacı olan en iyi uygulamalardan biri. Flo, kaydettiği verilerle adet, yumurtlama günü ve doğurganlık döneminizi en güvenilir şekilde hesaplar. Eğer hamileyseniz, bebeğin doğacağı güne kadar geri sayım yapar.

Adet takvimi ne kadar doğru?

Bireyin en doğurgan olduğu zaman hakkında doğru bir fikir edinmesi için, ilk olarak adet döngüsünün detaylarını 8 ila 12 ay boyunca bir takvime kaydetmesi gereklidir. Bunun için adet dönemlerinin birinci günlerini bir takvim üzerinde 1. Gün olarak işaretlemek gereklidir. Adet döngüsünün uzunluğu aydan aya değişebilir.

Adet günleri nasıl takip edilir?

İlk olarak adetin başladığı gün not alınır, bir sonraki ay ise bu tarihe göre 21., 28. ve 35. günler baz alınarak o tarihler arası adet döngüsünün başlaması gözlemlenir. Belirlenen gün sayısına göre diğer adet dönem başlangıçları hesaplanabilmektedir.

Perio by Orkid Kalpler ne işe yarar?

Uygulamadaki aktiviteleriniz, günlük yazılarınız, quizleri tamamlamanız ve hatırlatmalar koymanız size kalpler kazandırır. Kalp kazanıp seviye atladıkça hem bu kalpleri Orkid ürünleri için indirime ve kupona çevirebilir, hem de paranın satın alamayacağı bazı özel deneyimler yaşayabilirsiniz!

Adet Takvimi uygulaması nedir?

Adet takvimi; adet tarihlerinin kayıt altında tutulması ve yumurtlama günlerinin belirlenmesidir. Hamilelik için en uygun zamanın hesaplanması ya da hamilelikten korunmak için yumurtlama günlerinin belirlenmesi, adet takvimi ile yapılmaktadır.

Pepapp paralı mı?

Pepapp kadınların sıkıntılarına ortak oluyor Bu sancılı ve sıkıntılı sürecinizde yüz gülümseten bildirimler almak ve bu bilgileri sizin için saklayacak bir dijital asistan istiyorsanız bu uygulamayı telefonunuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. iOS 8.0 ve üzeri cihazlarınız için uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Flo adet takvimi ücretli mi?

Flo Adet Takipçisi (Regl Takvimi) %100 ücretsizdir, bir kadının adet döngüsü ve hamilelik sürecini izlemesi için akıllı ve basit bir yoldur.

PepStore ücretli mi?

Birbirinden keyifli ürünler PepStore'da seni bekliyor! Ve PepStore'da her şey senin için ücretsiz! Evet, doğru okudun. Çünkü burada para değil, PepCoin geçiyor. Yapman gereken tek şey uygulama içinde bazı eğlenceli görevleri yerine getirmek, iyi zaman geçirmek ve kazanmak.

Pepapp uygulaması kimin?

Uygulamanın ücretli sürümünde yaklaşık 6 bin kullanıcısı bulunan Pepapp'ın şu an 3 milyon indirme ile 800 bin aktif kullanıcısı var. Emrah Yiğit, Berke Uygun ve Tolga Araboğlu tarafından 5 yıl önce kurulan girişim, bugün aldığı yatırımlarla dünya pazarında hizmet veriyor.