Erbium lazer ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Erbium lazer ne işe yarar?
  2. Fraksiyonel lazer acıyor mu?
  3. Co2 Fraksiyonel lazer Nedir?
  4. Fotona lazer ne işe yarar?
  5. Göze YAG lazer neden yapılır?
  6. Fraksiyonel lazer kaç ayda bir yapılır?
  7. 4D lazer ne işe yarar?
  8. YAG lazer kapsülotomi nasıl yapılır?
  9. Ikincil katarakt nedir?
  10. 4D facelift nedir?

Erbium lazer ne işe yarar?

Erbium – yag lazer, cilt problemlerinin tedavisi için kullanılan bir tür lazer sistemidir. Bu lazer sisteminin dalga boyu 2940 nm' dir. Bu dalga boyu sayesinde erbium yag lazer bir tür infrared ışınıdır. Bu özelliklere sahip olan lazer ışını gözle görülemez fakat deri tarafından oldukça hızlı bir şekilde algılanabilir.

Fraksiyonel lazer acıyor mu?

Fraksiyonel Lazer ile Cilt Gençleştirme Yeni doku oluşmasını tetikleyerek cildi gençleştiren karbondioksit lazer uygulaması öncesinde anestezik krem kullanıldığı için herhangi bir acı hissedilmez.

Co2 Fraksiyonel lazer Nedir?

Fraksiyonel karbondioksit lazer nedir? Cilt yenileme amacıyla derinin üst ve orta tabakalarına etki ederek, cilt yaşlanması, sivilce, yara, çatlak ve yanık gibi izlerin tedavisinde kullanılan en güçlü lazer teknolojisidir.

Fotona lazer ne işe yarar?

Tüm Estetik Uygulamalar İçin Benzersiz Performans ve Mükemmel Tedaviler. Fotona Fraksiyonel lazer, kırışıklık azaltmadan ve cilt lezyonları tedavisinden, her tip deride epilasyona ve damarsal lezyon tedavilerine kullanılabilecek en etkili lazer sistemidir.

Göze YAG lazer neden yapılır?

Bazı glokom (göz tansiyonu) türlerinin tedavisinde YAG laser ile iridotomi yapılarak göz tansiyonu düşürülür. Bu işlem, göze rengini veren iris dokusunda milimetrik bir açıklık oluşturularak yapılır.

Fraksiyonel lazer kaç ayda bir yapılır?

Uygulama sayısı hafif kırışıklıklarda 1-2 seans, derin kırışıklıklarda 3-4 seans olmaktadır. Yüzeysel sivilce izleri ile derin sivilce izlerinin seans sayıları farklıdır. Cilt lekeleri tek seansta giderilebildiği gibi 2. veya 3. seansa da gerek duyulabilir. Seanslar 1-1,5 ayda bir tekrarlanır.

4D lazer ne işe yarar?

Cildin farklı katmanlarında farklı seviyelerde çalışılarak, gevşeyen cilde kollajen desteği sağlayan Fotona 4D, cildimizde canlılık, parlaklık sağlar ve bize sıkılaşmış ve yeniden şekillenmiş genç bir görünüm kazandırır.

YAG lazer kapsülotomi nasıl yapılır?

Modern bir yöntem olarak YAG lazer uygulamaları anestezi enjeksiyonları ve kesi ile göz içine girmeyi elimine etmiştir. Böylece diğer komplikasyonların da büyük kısmı elimine olmuştur. Hastanın fiziksel aktiviteleri kısıtlanmaz ve göz kapama gerekmez. Lazer bile olsa bu bir cerrahidir.

Ikincil katarakt nedir?

Katarakt ameliyatından sonra görme kataraktı taklit edercesine tekrar bozulabilir; buna ikincil katarakt denir. kişi tekrar görmede bulanıklaşma, kamaşma yakınmaları yaşar. Bu durum sıklıkla YAG kapsülotomi denen ağrısız basit bir laser tedavisi ile düzeltilebilir.

4D facelift nedir?

Fotona 4D tedavisi, hem dış yüzeyden yapabildiğimiz hem de iç ağız boşluğundan uygulayabildiğimiz bir lazer tedavisidir. ... İlk olarak ağız içinden çalışılan kısımla birlikte yanaklarda daha fit ve dudak çevresinde de daha sıkı bir görünüm elde edebiliriz.