Kesriye nerenin?

İçindekiler:

  1. Kesriye nerenin?
  2. Kastoria nereye bağlı?
  3. Nasliç hangi ülkede?
  4. Serfice nereye bağlı?
  5. Yaratıcı drama ne demek?
  6. Yaratıcı dramanın temel bileşenleri nelerdir?

Kesriye nerenin?

Kesriye (Yunanca: Καστοριά / Kastoria; (Makedonca: Костур Kostur, Osmanlı döneminde: Kesri/Kesriye), kuzey Yunanistan'da, Arnavutluk ve Makedonya sınırlarına yakın küçük bir şehir (2001 nüfusu 21.000) ve aynı zamanda aynı adı taşıyan ilin (nomos) merkezidir (2001 il nüfusu 53.500).

Kastoria nereye bağlı?

Kesriye'ye iskân edilen Rum Ortodoks mübadiller ise benzer coğrafi özelliklere sahip olan Bursa'nın Apolyont (Gölyazı) beldesindendir. Günümüzde Kesriye (Kastoria) Batı Makedonya Bölgesi'ne bağlı bir il statüsündedir.

Nasliç hangi ülkede?

Nasliç
Nasliç Νεάπολη
ÜlkeYunanistan
BölgeBatı Makedonya
Bölgesel birimKozani
BelediyeVoyo
6 satır daha

Serfice nereye bağlı?

Serfiçe, Serfice veya Serfiğe, (Yunanca: Σέρβια Servia) Yunanistan'ın orta kesiminde bir kasaba. Osmanlı İmparatorluğu'nda Manastır merkezinde bulunan Rumeli Vilayeti'ne bağlı sancak statüsündeki yerleşim yeri olmuştur. Kayılar kazası bir dönem buraya bağlı idi.

Yaratıcı drama ne demek?

Yaratıcı drama ise; Bir grup içerisindeki kişilerin, Herhangi bir şeyi/konuyu (duygu, düşünce, davranış, yaşantı, olay, olgu, kişi, yer, kavram, soyut ya da somut herhangi bir şey) kendi yaşantısal süreçlerinden faydalanarak, dramatik an/anlar içeren rol oynama, doğaçlama ve oyunsu süreçler yoluyla bir kurgusal ...

Yaratıcı dramanın temel bileşenleri nelerdir?

Yaratıcı Dramanın Temel Öğeleri (Bileşenleri) Böylece dramanın öğelerinin bu tanımdan yola çıkarak; yaratıcı drama lideri/eğitmeni/öğretmeni, konu-tema, çeşitli teknikler (doğaçlama, rol oynama vd.), bir grup, yaşantı-tecrübe, oyunsu özellikler ve canlandırmadan (kurgusal gerçeklik) oluştuğunu görürüz.