Disiplin durumunu gösterir belge nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Disiplin durumunu gösterir belge nasıl alınır?
  2. Disiplin durumu Transkriptte yazar mı?
  3. ITÜ disiplin sicil belgesi nasıl alınır?
  4. Yatay Geçiş durum belgesi nereden alınır?
  5. Hazırlık Durumu belgesi Nedir?
  6. Yatay geçiş Durum Belgesi Nedir?

Disiplin durumunu gösterir belge nasıl alınır?

Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge Nasıl ve Nereden Alınır? Ortaöğretim seviyesinde eğitim alan öğrenciler e-Okul sistemi üzerinden, okul yönetimine başvurarak bu belgeyi temin edebilir. Üniversitelerde eğitim alan öğrenciler ise bir dilekçe yazarak öğrenci işlerine başvuru yapmalıdır.

Disiplin durumu Transkriptte yazar mı?

1- Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge Transkripte ''Disiplin Cezası Yoktur.'' yazıyor ise bu yeterlidir. Belgelerinizde yazmıyor ise ayrıca bir belge almanız gerekir. ...

ITÜ disiplin sicil belgesi nasıl alınır?

Bu belge için ÖİDB'nin web sayfasında Formlar başlığında yer alan “DİSİPLİN BELGESİ BAŞVURU FORMU” nu doldurarak talepte bulunmanız gerekmektedir.

Yatay Geçiş durum belgesi nereden alınır?

* Öğrenci İşleri Biriminden e-imzalı belge çıktısı alınamayacaktır. **Bazı kurumların “ıslak imzalı” Öğrenci Belgesi ve Transkript istemesi durumunda öğrenciler; Öğrenci Bilgi Sisteminde "Islak İmzalı" belge talep eden öğrenciler ise şahsen başvurarak belgelerini kendi öğrenci işleri bürolarından alabileceklerdir.

Hazırlık Durumu belgesi Nedir?

Hazırlık sınıfı öğrencilerinin hazırlık sınıfı süresince almış oldukları derslerin notlarını, devam durumunu, not ortalamasını gösteren belgedir.

Yatay geçiş Durum Belgesi Nedir?

İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10'a girdiklerine dair resmi belge.