Kredi kartından başka hesaba EFT yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Kredi kartından başka hesaba EFT yapılır mı?
  2. Para nasıl gönderilir Ziraat?
  3. Kredi kartından yapılan EFT ne zaman hesaba geçer?
  4. Başka hesaba para yatırmak için ne gerekli?

Kredi kartından başka hesaba EFT yapılır mı?

Kredi kartından yapılan havale/EFT işlemleri iptal/iade edilememektedir. Kredi kartından kendi hesabına havale işlemi yapılamamaktadır. İşlem ücreti için; kredi kartı limitinin yeterli olmaması durumunda ücret hesaptan tahsil edilebilmektedir.

Para nasıl gönderilir Ziraat?

Ziraat Mobil ya da İnternet Şubesi'ne giriş yaptıktan sonra FAST menüsü seçilmesine gerek bulunmamaktadır. Para Transferleri > Başka Hesaba Havale/EFT adımları izlenerek FAST işlemi gerçekleştirilebilir, eğer işlem kriterleri FAST'a uygunsa, işlem FAST olarak gerçekleştirilir.

Kredi kartından yapılan EFT ne zaman hesaba geçer?

Eğer EFT iş günü içinde yapılmış ve transfer ücreti belirlenen saatten önce başlatılmışsa EFT aynı gün hesaba geçer. Eğer iş günü değilse, resmi tatilse ya da belirlenen saatin dışında yapılmışsa; eğer bir tarih belirtilmemişse EFT ilk iş günü hesaba düşer.

Başka hesaba para yatırmak için ne gerekli?

Parayı yatıran kişi kendi telefon numarasını tuşlar. Paranın yatırılacağı hesap numarası ve şube kodu girilir ve evet tuşuna basılır. Gelecek onay ekranında alıcının adı soyadı, hesap numarası, şube kodu ve şube adı gibi bilgiler onaylanır. Para yatırma bölmesi açılır ve para buraya koyulur.