Dünyanın en pahalı uçağı kaç lira?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en pahalı uçağı kaç lira?
  2. En pahalı uçak hangisi?
  3. En Ucuz jet ne kadar?
  4. Jet uçak kaç para?
  5. Jet Fiyatları ne kadar?
  6. En pahalı çanta ne kadar?
  7. En iyi avcı uçağı hangisi?

Dünyanın en pahalı uçağı kaç lira?

Dünyanın en pahalı Jeti olan Boeing Business 767'nin değeri 118 milyon dolar. Bu süper jet'e sahip olan şanslılar arasında ünlü Rus işadamı Roman Abramovich ve Google'ın kurucusu Larry Page bulunuyor.

En pahalı uçak hangisi?

1. B-2 Spirit Stealth Bomber – 2.1 milyar dolar. B-2 Spirit Stealth Bomber, şimdiye kadar yapılmış olan en pahalı uçak unvanını elinde bulunduruyor. Uçak; stratejik bombardıman, uçaksavar ve savunma için gizli teknolojilere sahiptir.

En Ucuz jet ne kadar?

Cirrus marka bu küçük Jet 1.96 milyon dolarlık fiyatıyla şu anda piyasadaki en ucuz jet olma ünvanına sahip. Airbus A380 özel jet sektöründe yeni gözde olsa da bu küçük Cirrus Vision Jet en ucuz özel jet olma ünvanıyla dikkat çekiyor.

Jet uçak kaç para?

Yeni özel jetlerin fiyatı 3 milyon $ 'dan 70 milyon $' a kadar değişiyor.

Jet Fiyatları ne kadar?

Özel jetin tahmini fiyatı 15 ila 20 milyon dolar arasında değişiyor. Bir diğer satılık jet ise Gulfstream'in G550 modeli.

En pahalı çanta ne kadar?

Dünyanın en pahalı çantası olan Mouawad'ın 1001 gece pırlanta çantasıdır. Pahalılığı Guinnes tarafından ispatlanmış olan çanta, 3.8 milyon Dolar'dan satılıyor. Bir diğer Fransa markası Louis Vuitton, çantalarının su geçirmez ve yanmaz özellikleriyle en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

En iyi avcı uçağı hangisi?

1) LOCKHEED MARTİN F-35 YILDIRIM II Kimse F-35'in en gelişmiş ve en yetenekli savaş jetlerinden biri olduğunu inkâr etmiyor. İlk varyantları her türlü sorunla kuşatılmışken, ABD bu uçağı geliştirmek için milyarlarca dolar harcadı ve birçok test yapıldı.