Üniversite yatay geçiş için disiplin belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Üniversite yatay geçiş için disiplin belgesi nasıl alınır?
  2. YTÜ disiplin belgesi nasıl alınır?
  3. Yatay geçiş için ders içerikleri belgesi nasıl alınır?
  4. Okulda disiplin cezası alınca ne olur?
  5. Üniversitede disiplin cezası almak sicile işler mi?
  6. Üniversitede alınan uzaklaştırma cezası memuriyete engel midir?

Üniversite yatay geçiş için disiplin belgesi nasıl alınır?

Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge Nasıl ve Nereden Alınır? Ortaöğretim seviyesinde eğitim alan öğrenciler e-Okul sistemi üzerinden, okul yönetimine başvurarak bu belgeyi temin edebilir. Üniversitelerde eğitim alan öğrenciler ise bir dilekçe yazarak öğrenci işlerine başvuru yapmalıdır.

YTÜ disiplin belgesi nasıl alınır?

https://ebys.yildiz.edu.tr/OgrenciBelge/Index adresine giriş yaparak (istenilen kişisel bilgileri doldurmak suretiyle) “E-İmzalı” Not Durum Belgesine(Transkript) Türkçe ve İngilizce olarak ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Yatay geçiş için ders içerikleri belgesi nasıl alınır?

Ders içerikleri belgesi almak isteyen öğrenciler öğrenim gördüklerin üniversitenin öğrenci daire başkanlığına, öğrenci işleri bölümlerine giderek talebi doğrultusunda verilmektedir. Bu evrak talebi olan kişiler genelde tüm derslerle bağlantısı kesildikten sonra yaz aylarında bu öğrenci işlerinden talep etmektedir.

Okulda disiplin cezası alınca ne olur?

2-Uzaklaştırma: Geçici süre okuldan uzaklaştırılırsınız. 3-Okuldan Atılma: Okuldaki kaydınız silinir. O okulda eğitiminize devam edemezsiniz. 4-Örgün Eğitimin Dışına Çıkarma: Hiçbir devlet okulunda eğitim alamazsınız.

Üniversitede disiplin cezası almak sicile işler mi?

Uzaklaştırma cezası, uyarı cezası alabilirsiniz. ... Size verilen ceza da sicilinize işler. Böylece üniversite değiştirseniz de cezanız görülür.

Üniversitede alınan uzaklaştırma cezası memuriyete engel midir?

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde yer alan düzenleme gereğince artık tüm memuriyete girişlerde güvenlik soruşturması yapılmaktadır. Bu nedenle öğrencilik döneminde alınan disiplin cezalarının niteliği de memuriyete girişi etkileyecektir.