Sene Sonu öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Sene Sonu öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?
  2. Ortaokul şube öğretmenler Kurulu ne zaman yapılır?
  3. Şube öğretmenler Kurulu kimin başkanlığında toplanır?
  4. Lise şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?
  5. Zümre öğretmenler kurulu toplantısına kimler katılır?

Sene Sonu öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?

Senesonu öğretmenler kurul toplantisi 21.06.2021 pazartesi günü saat 14.30'da okulumuz Okul Aile Birliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Ortaokul şube öğretmenler Kurulu ne zaman yapılır?

Ancak, okul öncesi eğitim kurumlan ile ilkokullarda sınıf/şube öğretmenler kıırıılu oluşturulmaz. (2) Kurullar; ortaokul ve imam hatip ortaokullarında ekim, şubat ve haziran ayları içerisinde, ortaöğretim kumullarında ise kasım ve nisan ayları içerisinde yapılır.

Şube öğretmenler Kurulu kimin başkanlığında toplanır?

(4) Kurulun başkanı, eğitim kurumu müdürü veya görevlendireceği müdür yardımcısıdır. (5) Görüşülen konuların özelliğine göre öğrenci velileri ile ilgili sınıf/şubede derse giren eğitici personel de kurul toplantılarına davet edilebilir.

Lise şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?

(2) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde yapılır. İhtiyaç hâllerinde ise eğitim kurumu müdürünün, ilgili müdür yardımcısının, rehberlik öğretmeninin ya da sınıf/şube rehber öğretmeninin talebi ve eğitim kurumu müdürünün uygun görmesiyle toplanır.

Zümre öğretmenler kurulu toplantısına kimler katılır?

İlkokullarda alan öğretmenleri, kendi alanlarındaki ilçe ve il zümre toplantılarına katılır. Meslekî ve teknik eğitim veren eğitim kurumlarında gerektiğinde uzman, usta öğretici, eğitici personel ve teknisyenler de uygun olan alanlarla birlikte zümre öğretmenler kuruluna katılır.