Izmir Çeşme Havaş ne kadar?

İçindekiler:

  1. Izmir Çeşme Havaş ne kadar?
  2. Çeşme Havaş nereden kalkıyor?
  3. Izmir havalimani Çeşme nasil gidilir?
  4. Izmir Çeşme Havaş kaç saat?
  5. Izmir Havalimanı Havaş nereden kalkıyor?
  6. Izmir Havaş çalışıyor mu?
  7. Izmir Havaş otobüsleri nereden kalkıyor?
  8. Izmir Havalimanı Havaş nerelere gidiyor?

Izmir Çeşme Havaş ne kadar?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Havaş Firmasıyla 35 TL'ye Çeşme Otogara gidebilirsiniz. ( 2020 güncel fiyattır.)

Çeşme Havaş nereden kalkıyor?

HAVAŞ-ÇEŞME (Havaş) HAVAŞ-ÇEŞME otobüs hattının ilk durağı Adnan Menderes Havalimanı (Havaş) olup son durağı Çeşme Otogar (Havaş) durağıdır.

Izmir havalimani Çeşme nasil gidilir?

Havalimanı'ndan Çeşme'ye gitmek için ise İZBAN trenine binebilir ve aktarma noktası olan Fahrettin Altay durağında inebilirsiniz. Daha sonra buradan hareket eden 984 numaralı Urla otobüsüne binerek Urla'da inmeli ve ardından 760 numaralı Çeşme belediye otobüsüne binerek Çeşme'ye olan ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Izmir Çeşme Havaş kaç saat?

Havaş Çeşme - İzmir Yolculuk Süresi: Yaklaşık Çeşme'den 100 dakika, Alaçatı'dan ise 75 dakika sürmekedir. (Bu süreler trafik yoğunluğu ve hava şartlarına göre değişebilmektedir.)

Izmir Havalimanı Havaş nereden kalkıyor?

Havaş Otobüs firması, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'ndan Alsancak (Şehir Merkezi), Karşıyaka, Mavişehir, Çeşme, Alaçatı, Urla, Aydın, Kuşadası, Manisa Otogar'a yine bu saydığımız noktalardan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na karşılıklı olarak her gün ulaşım hizmeti vermektedir.

Izmir Havaş çalışıyor mu?

Havaş Yolcu Servisleri, İzmir Havalimanı ile İzmir şehir merkezi ve birçok nokta arasında karşılıklı olarak ulaşım hizmeti vermektedir. İzmir Havalimanında, Havaş Otobüsleri aşağıdaki noktalara servis düzenlemektedir.

Izmir Havaş otobüsleri nereden kalkıyor?

HAVAŞ-ŞEHİR MERKEZİ otobüs hattının ilk durağı Mavişehir Egepark (Havaş) olup son durağı Adnan Menderes Havalimanı (Havaş) durağıdır. HAVAŞ-ŞEHİR MERKEZİ (Havalimani), her gün çalışıyor. Ek bilgi: HAVAŞ-ŞEHİR MERKEZİ hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 90 dakika.

Izmir Havalimanı Havaş nerelere gidiyor?

  • Adnan Menderes Havalimanı, Gaziemir, Karabağlar, Yeşildere, Kahramanlar, Basmahane, Çankaya, Efes Oteli, Karşıyaka, Mavişehir.
  • Gaziemir Tansaş, Karabağlar Orcaner, Alsancak Efes Oteli, Bayraklı Üst Geçit, Karşıyaka İskele, Bostanlı İskele, Ege Park AVM.
  • Ege Park AVM, Bostanlı Vapur İskelesi, Karşıyaka İskele (Anıt Önü)​