Qi kablosuz şarj nedir?

İçindekiler:

  1. Qi kablosuz şarj nedir?
  2. Qi uyumlu şarj matı nedir?
  3. Qi akışı nedir?
  4. Tai chi Qi Gong nedir?

Qi kablosuz şarj nedir?

Qi, kablosuz şarj konusunda küresel bir standarttır.Ve, kablo ya da adaptörlere ihtiyaç duymadan, indüksiyon transferi kullanarak cihazları şarj etmenizi sağlar. ... Qi teknolojisi halihazırda 5w şarj yeteneğine sahip.

Qi uyumlu şarj matı nedir?

Qi, Wireless Power Consortium (WPC) tarafından kullanıma sunulan, herkese açık bir evrensel şarj standardıdır. Piyasada iOS'in en son sürümü yüklü iPhone'ları 7,5 vat değerlerine ulaşan hızlarla şarj etmek için kullanılan birçok Qi sertifikalı şarj aleti vardır.

Qi akışı nedir?

'Qi' (Chi) Nedir? Çin tibbi ve evren bilimine göre, her canlının bedeninde bulunan “qi” enerjisi bedende, kendine has kanallar içinde, dengeli ve düzenli bir şekilde akar. Bu akış durduğu zaman canlı ölür. Kanallardaki tıkanmalar ve kirlenmeler sebebiyle akış yavaşlayabilir de.

Tai chi Qi Gong nedir?

Tai Chi ve Çigong , kökenleri 4-5000 yıl öncesine dayanan Çin kökenli taoist öğretilerin içsel uygulama sanatı ve uzakdoğu felsefi savaş sanatı olup nefes, enerji, zihin koordinasyonunda egzersiz yöntemidir. ... Felsefesi, Yin-Yang sembolü ile özetlenebilecek olan Taoist felsefeye dayanır.