Burnumuzun içindeki kılları nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Burnumuzun içindeki kılları nasıl alabilirim?
  2. Burun kılı çekmek zararlı mı?
  3. Burun kılı çekilirse ne olur?
  4. Burun kılları cımbızla alınır mı?

Burnumuzun içindeki kılları nasıl alabilirim?

Burun kıllarının ağrısız, etkili ve kalıcı epilasyonu için Buz Lazer ideal bir çözümdür. Ortalama 8 seansta burun kıllarından Buz Lazer ile kalıcı bir şekilde kurtulmak mümkündür. Burun içi ve burun üzerindeki kılların ağrısız ve güvenli bir şekilde alınabilmesi için Buz Lazer'den yararlanabilirsiniz.

Burun kılı çekmek zararlı mı?

son derece zararlıdır. ''burundan kıl koparmak veya burun, dudak civarındaki sivilceleri sıkmak son derece tehlikelidir. gelişebilecek enfeksiyon damar yolu ile beyine taşınabilir ve beyinde de enfeksiyona yol açabilir. ''

Burun kılı çekilirse ne olur?

Bazıları görünüş açısından kendilerini rahatsız ettiği gerekçesiyle burun ve kulaklarında bulunan uzun kılları yolar. Oysa burunda ve kulaktaki kılların koparılması deride foellikülit ve fronkül adı verilen cilt apsesi meydana getirir. Oluşan iltihabın yüze dağılması sonrasında damar tıkanıklığı olur.

Burun kılları cımbızla alınır mı?

Ne yaparsanız yapın koparmayın! Canınızı çok yakmanın yanı sıra kıl foliküllerine zarar vererek kıl dönmesine neden olabilir. (Cımbızla) koparmak burnunuzun nazik dokusunu da yırtabilir, bu da enfeksiyona yol açabilir, özellikle sürekli kıl koparıyorsanız.