Airmatic arabada ne demek?

İçindekiler:

  1. Airmatic arabada ne demek?
  2. Airmatic hangi modellerde var?
  3. Porsche airmatic nedir?
  4. Cayenne S ne demek?
  5. Arabaya Air taktırmak ne kadar sürer?
  6. Air araba vizeden geçer mi?

Airmatic arabada ne demek?

Araçların süspansiyon durumunun kontrolünü sağlayan airmatic, araç sahibine içeriden kontrol imkanı sunmaktadır. ... Yolun bozukluğuna göre süspansiyon durumu yukarı ya da aşağı yönlü olarak 25 mm hareket ettirilebilmektedir. Bu sistem aynı zamanda havalı süspansiyon olarak da adlandırılmaktadır.

Airmatic hangi modellerde var?

Güncel olarak Mercedes-Benz, BMW ve Audi gibi premium marka araçların bazı modellerinde standart, çoğu modelinde ise opsiyonel olarak havalı süspansiyon sistemi sunuluyor. Premium segment araçlar haricinde de havalı süspansiyon sistemini opsiyonel olarak sunan markalar mevcut.

Porsche airmatic nedir?

Airmatic havalı süspansiyon teknolojisi Mercedes-Benz tarafından geliştirilmiştir. Airmatic havalı süspansiyonlar konfor ve sportif gibi kişisel sürüş tarzlarına göre otomatik olarak ayarlanır. Daha iyi bir sürüş konforu sağlayan airmatic havalı amortisörler araç içinden kontrol edilerek aktif hale getirilebilir.

Cayenne S ne demek?

Cayenne S frenleri. Önde altı pistonlu alüminyum fren kaliperleri; arkadaki dört pistonlu fren kaliperlerinin kapalı monoblok tasarımları vardır ve yüksek yük durumunda dahi sabit bir frenleme etkisi verir. Fren diskleri içten havalıdır. Cayenne Turbo frenleri.

Arabaya Air taktırmak ne kadar sürer?

Standart montaj işlemi ortalama 6-8 saat arasındadır, fakat genel testler yapılması için araç 24 saat bekletilir ve kontroller sağlanır. Air süspansiyon uygulamasında aracınıza en küçük dahi delinmez, Kaliteli malzeme kulanıldığı sürece keyifle kullanılan bir sistemdir.

Air araba vizeden geçer mi?

Air süspansiyon denilen ve son dönemlerde ülkemiz de popülerliği artan bu sistem bir kumanda ile düğmeye basıldığında aracı alçaltır ve yükseltir. ... Air süspansiyon lu bir 2.el araç almanız durumunda, muayene zamanı araç muayene den geçmez.