Bayburt havalimanı Ne Zaman Bitecek?

İçindekiler:

  1. Bayburt havalimanı Ne Zaman Bitecek?
  2. Bayburt havaalanı yapılıyor mu?
  3. Bayburt'a uçakla nasıl gidilir?
  4. Bayburt havalimanı kac yolcu garantisi?
  5. Ardeşen havalimanı ne zaman açılacak?
  6. Artvin Hopa havalimanı ne zaman açıldı?
  7. Bayburt'a gitmek için hangi havaalanı?
  8. Kütahya havalimanı ne kadara mal oldu?

Bayburt havalimanı Ne Zaman Bitecek?

Gümüşhane'ye 67, Bayburt'a ise 47 kilometre mesafede yer alan havalimanı projesinin 2023 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Bayburt havaalanı yapılıyor mu?

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane ve Bayburt arasında bulunan Salyazı köyüne 2 milyon yolcu kapasiteli bir havalimanı yapılacağını açıkladı. Projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan havalimanının temeli 13 Haziran'da atıldı.

Bayburt'a uçakla nasıl gidilir?

BAYBURT'A ULAŞIM Bayburt'ta havalimanı bulunmaması nedeniyle direkt uçuş bulunmamakta. Bayburt komşu illerinden Erzurum ve Trabzon'a uçak ile giderek oradan ile geçiş sağlanabilmekte. Erzurum Havalimanından Bayburt'a nasıl gidilir: Erzurum Havalimanı, Bayburt'a 117 km (1 saat 32 dk) uzaklıkta.

Bayburt havalimanı kac yolcu garantisi?

Bayburt'a inşa edilecek havalimanı için 2 milyon "yolcu garantisi” verilmedi. Bu havalimanı, 2 milyon yolcu “kapasiteli”. Görseldeki 2018 yılı havalimanı yolcu sayılarına ait veri de doğru değil. Söz konusu veriler, 2018'in ilk 6 aylık dönemine ait.

Ardeşen havalimanı ne zaman açılacak?

Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek ikinci havalimanı olan RizeArtvin Havalimanı projesi hakkında konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize Milletvekili Muhammed Avcı, havalimanının yılında açılışın yapılabilmesi için inşaatın hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi.

Artvin Hopa havalimanı ne zaman açıldı?

Gürcistan ve Türkiye işbirliğinde yönetilen havalimanı ile bölgenin kalkınması amaçlanıyor. 2005 yılından itibaren TAV Havalimanları sahipliğinde devam eden Hopa Havalimanı'nın yeni terminal binası, 'den beri hizmet veriyor.

Bayburt'a gitmek için hangi havaalanı?

Bayburt'a hava yoluyla ulaşmak isteyenlerin en sık kullandığı havalimanı Erzurum'da. Ancak uçuş trafiği ve bağlantı alternatifleri nedeniyle zaman zaman Trabzon havalimanı da Bayburt'a ulaşım için tercih ediliyor.

Kütahya havalimanı ne kadara mal oldu?

155 milyon TL'ye mal olan havalimanı 2044 senesine kadar IC İÇTAŞ İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilecektir.