Ataşehir Modern hangi firmanın?

İçindekiler:

  1. Ataşehir Modern hangi firmanın?
  2. Ataşehir Modern projesi nerede?
  3. Ataşehir Modern kaç daire var?
  4. Gergül inşaat kimin?
  5. Lens Yapı Grup kimin?
  6. Lens İstanbul sahibi kim?
  7. Manisa meydan kimin?
  8. Abdülkadir Gültekin kimdir?

Ataşehir Modern hangi firmanın?

Lens Yapı Grup'un Ataşehir'de 979 daireden ve 44 adet ticari alandan oluşan Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Ataşehir Modern projesi nerede?

Anadolu Yakası'nın modern ilçelerinden Ataşehir'de 34.145 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Ataşehir Modern projesi mimarisi ile sade ve şık bir hayat sunuyor.

Ataşehir Modern kaç daire var?

Toplam 2 metrekarede inşa edilerek 3 blokta yükselen Ataşehir Modern projesi (1 metrekarelik satılabilir alanı ile), 979'u konut, 44'ü ticari alan olmak üzere toplam 1023 bağımsız bölümden oluşuyor.

Gergül inşaat kimin?

Abdülkadir Gültekin bugün, gayrimenkul sektöründe 22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Lens Yapı Grup kimin?

Lens Yapı Geliştirme Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür ortaklığında kuruldu.

Lens İstanbul sahibi kim?

Türk Hava Yolları'nda 5 yıl çalıştıktan sonra aile işi olan müteahhitliğe geri döndüğünü aktaran Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, yeni şirketlerinin ilk projesinin ise İstanbul Sabiha Gökçe Havalimanı'na 500 metre mesafede olan Lens İstanbul olduğunu söyledi.

Manisa meydan kimin?

Gergül İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Manisa Meydan projesi; yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, peyzaj, otopark ve 7/24 güvenlikli kapalı site yapısıyla konforlu ve güvenli bir yaşamı bir arada sunuyor.

Abdülkadir Gültekin kimdir?

Abdülkadir Gültekin kimdir? Abdülkadir Gültekin, gayrimenkul sektöründe 22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Abdülkadir Gültekin'in işi, çoğu başarılı müteahhitin olduğu gibi baba mesleği.