Samsun'da fındık var mı?

İçindekiler:

  1. Samsun'da fındık var mı?
  2. Akyazı fındık yevmiyesi ne kadar?
  3. Fındık yevmiyesi ne kadar 2021 Sakarya?
  4. Fındık yevmiyesi ne kadar 2021 Ordu?

Samsun'da fındık var mı?

Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Samsun'da fındık üretim alanlarının giderek büyüdüğünü belirterek, 34 sene sonra Ordu'yu geçerek Türkiye'nin en çok fındık üreten ilinin Samsun olacağını söyledi. TÜİK 2020 yılında en çok kabuklu fındık üretimi yapan şehirleri açıkladı.

Akyazı fındık yevmiyesi ne kadar?

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda günlük yevmiye 120 TL olarak belirlendi. 2021 fındık sezonunda saatlik patoz fiyatı 240 lira, günlük işçi ücreti ise 120 lira olarak karara bağlandı.

Fındık yevmiyesi ne kadar 2021 Sakarya?

Komisyonun, fındık toplama işinde çalışabilme kriterlerine uygun işçilere yaş ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın; yemek işverene ait ise günlük 120 lira, yemeğin işçilere ait olması durumunda da 140 lira yevmiye ödenmesine karar verdiği bildirildi.

Fındık yevmiyesi ne kadar 2021 Ordu?

Giresun'da fındık toplama işinde çalışacak işçilerin günlük yevmiyesinin asgari 120 lira olarak belirlendiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, 2021 yılı fındık hasadının yaklaşması nedeniyle fındık toplama işlerinde çalışacak tarım işçilerine ödenecek ücretlerin tespit edildiği belirtildi.