Dr Şenay devi kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr Şenay devi kimdir?
  2. Astrolog Şenay devi aslen nereli?
  3. Şenay Yangel kiminle evli?
  4. Astrolog Şenay devi evli mi?

Dr Şenay devi kimdir?

Astrolog, yazar Şenay Devi, İstanbul doğumludur. Profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International'da profesyonel eğitimini tamamlamıştır. ... Şenay Devi, Hint Felsefesi üzerine doktora yapmış ve 2016 yılında Dr. Astrolog unvanına sahip olmuştur.

Astrolog Şenay devi aslen nereli?

Şenay Devi, İstanbul' da doğdu. Profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy İnternational da tamamladı. Devi Uluslararası Vedic Astroloji Başkanı Guru Profesör Gary Gomes'in ve Türkiyede Vedic Astrolog Yücel Sügen'in öğretmen öğrencisi olup uluslararası çalışma ve araştırmalarına devam etmektedir.

Şenay Yangel kiminle evli?

14 Haziran 2018 - 17:07 | Güncelleme: - 15:14. Astrolog Şenay Yangel ve avukat eşi Yüksel Yangel anlaşmalı olarak boşandı. Boşanmayı, taraflar ortak yaptıkları basın açıklamasıyla duyurdu.

Astrolog Şenay devi evli mi?

Batı, Çin, Ezoterik ve Hint Astrolojisi konularında uzman olan Şenay Devi, 2007 yılında Astrodeha isimli bir internet sitesi kurmuştur. ... Ayrıca ABD'de faaliyet gösteren The Great International School of Astrology'nin de kurucusudur. Şenay Devi evli değildir.