Lenf Drenaj kaç günde bir yapılır?

İçindekiler:

  1. Lenf Drenaj kaç günde bir yapılır?
  2. Lenf Drenaj Masajı kimlere uygulanmaz?
  3. Lenf Drenaj kimlere uygulanmaz?
  4. Lenf Drenaj kimlere uygulanır?

Lenf Drenaj kaç günde bir yapılır?

Kişiye ince çorap giydirilerek ayaklar, bacaklar ve karın sarılır ve lenf drenajı cihazı çalıştırılır. Cihaz parmak uçlarından yukarıya doğru, düzenli aralıklarla basınç uygulayarak, lenf drenajını sağlar. Haftada 2 ya da 3 kez uygulanabilir.

Lenf Drenaj Masajı kimlere uygulanmaz?

Lenf Drenaj Kimlere Uygulanmaz? Yüksek tansiyon hastalarına, hemeroid hastalarına, şeker hastalarına, kemik erimesi hastalarına, kan dolaşım bozukluğu olanlar ile kalp pili bulunan kişilere Lenf Drenaj uygulanmamaktadır.

Lenf Drenaj kimlere uygulanmaz?

Bu tedavi kesinlikle, kan dolaşımı bozukluğu ve kalp rahatsızlığı, kalp pili olan kişilere uygulanmaz. Çünkü tedavide lenf akış hızlandırılır. Bu da kalp, tansiyon, kan hastalığı olanlarda ciddi risklere zemin hazırlayabilir. Bunun yanı sıra hamile anne adaylarında da lenj drenaj sakıncalıdır.

Lenf Drenaj kimlere uygulanır?

Lenf Drenaj Kimlere Uygulanabilir? Bu tedavi kesinlikle, kan dolaşımı bozukluğu ve kalp rahatsızlığı, kalp pili olan kişilere uygulanmaz. Çünkü tedavide lenf akış hızlandırılır. Bu da kalp, tansiyon, kan hastalığı olanlarda ciddi risklere zemin hazırlayabilir.