Axa Sigorta ikame araç nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Axa Sigorta ikame araç nasıl alınır?
  2. Axa sigorta ikame araç kaç gün?
  3. Axa sigorta kasko neleri kapsıyor?
  4. Maksimum kasko nedir?

Axa Sigorta ikame araç nasıl alınır?

Bu hizmetin verilebilmesi için konu kaza nedeni ile AXA SİGORTA sisteminde bir hasar dosyası açılmış olması şarttır. 3. Sigortalı aracın onarımının tahmin edilen süreden önce bitmesi durumunda Sigortalı araç sahibinin 0850 250 99 99'u arayarak ikame aracı iade etmesi gerekmektedir.

Axa sigorta ikame araç kaç gün?

Kişisel Asistans Hizmetleri Sigortalı aracın kasko poliçesi kapsamında ve ekspertiz kararı ile tam hasara konu hasar dosyası açılmış ise sigortalı araçla aynı segment ikame araç temin edilir. Poliçe süresince maksimum 1 defa olmak üzere, seçime bağlı olarak 7 veya 15 gün ikame araç sağlanmaktadır.

Axa sigorta kasko neleri kapsıyor?

Büyük Hasar Kasko Sigortası Bu ürün ile aracınız çarpma, çarpışma, yangın, hırsızlık, doğal afetler, grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, kötü niyetli hareketler ve terör ile hayvanların araca vereceği zararlara karşı teminat altındadır.

Maksimum kasko nedir?

Maximum Kasko Sigortası Kapsamı Nedir? Maximum sigorta poliçesinin kapsamı içerisinde bulunan hizmetler; çarpma ve çarpışma sonucu oluşan hasarların tazmini dışında çalınma, yangın, cam kırılması, doğal afetler ve hayvanların araca vereceği zararları kapsar.