Garanti Bankasi para transferi nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankasi para transferi nasil yapilir?
  2. Garanti kredi kartından EFT nasıl yapılır?
  3. Garanti Hesaplarım arası Havale nasıl yapılır?
  4. Garanti Cep EFT nasıl yapılır?

Garanti Bankasi para transferi nasil yapilir?

Garanti BBVA Mobil'den İşlemler menüsüne girin. Para Transferleri altında yer alan Kolay Adrese Transfer seçeneğine dokunun. Para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu, kimlik numarası gibi bilgilerinden hangisi Kolay Adres olarak tanımlıysa seçin. Kolay Adres ve tutar bilgilerini girerek işleminizi onaylayın.

Garanti kredi kartından EFT nasıl yapılır?

Garanti İnternet Para Transferleri menüsü Havale veya EFT adımında kredi kartınızı seçerek istediğiniz kişiye ve hesaba anında para gönderebilirsiniz. Garanti İnternet'ten ve Paramatik'lerden gerçekleşen kredi kartından havale ve EFT uygulaması için, %3,75 + 6 TL ücret alınacaktır. Bu ücretlere BSMV+KKDF dahildir.

Garanti Hesaplarım arası Havale nasıl yapılır?

Hızlı Havale/EFT tanımladığınız hesaba para göndermek için:
  1. İşleminize göre HAVALE ya da EFT yazıp bir boşluk bırakın,
  2. İlgili hesabın Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan tanımladığınız "kayıt ismini”, bir boşluk bırakarak TL cinsinden tutarı yazın tekrar boşluk bırakın,
Daha fazla öğe...

Garanti Cep EFT nasıl yapılır?

İşleminize göre HAVALE ya da EFT yazıp bir boşluk bırakın, İlgili hesabın Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan tanımladığınız "kayıt ismini”, bir boşluk bırakarak TL cinsinden tutarı yazın tekrar boşluk bırakın, CepBank şifrenizi ekleyerek cep telefonunuzdan 3333'e kısa mesaj (SMS) olarak yollayın.