ATM kartı yutunca ne yapmalıyız?

İçindekiler:

  1. ATM kartı yutunca ne yapmalıyız?
  2. Yapı kredi ATM kartı yuttu ne yapmalıyım?
  3. Yutulan kart ne zaman gelir?
  4. Yapı Kredi kredi kartı yenileme nasıl yapılır?
  5. ATM kartımı yuttu yeni kart ne zaman gelir?

ATM kartı yutunca ne yapmalıyız?

Kartınızı yutan ATM, herhangi bir bankaya bağlı değilse, bağımsız bir ATM ise, bu durumda bankanın çağrı merkezini aramanız gerekir. Başınıza gelen problemi, kartınızı yutan ATM'nin konumu vb. bilgileri paylaşarak çağrı merkezi görevlisine ilettiğinizde probleminizin çözümü üretilecektir.

Yapı kredi ATM kartı yuttu ne yapmalıyım?

Kartınızın çalınması ya da kaybolması durumunda kartınızı kapattırmak için zaman yitirmeden 4/08'ten 0'ı tuşlayarak Kayıp/Çalıntı Hattı'na haber verin.

Yutulan kart ne zaman gelir?

ATM kartınızı yuttuktan sonra eğer kartınızı geri alamazsanız tek çare yeni kart başvuru yapmak. Bankaların yoğunluğuna ve yaşadığınızın yerin ne kadar merkezi olduğuna bağlı olarak yeni kartın elinize ulaşması 20 güne kadar sürebilir. Peki yeni banka kartı gelene kadar işlemleri nasıl gerçekleştireceksiniz?

Yapı Kredi kredi kartı yenileme nasıl yapılır?

TEMASSIZ yazıp, bir boşluk bırakıp mevcut TLcard'ınızın son 6 hanesini 4411'e gönderin, hemen kartınız Temassız Özellikli olarak yenilensin.

ATM kartımı yuttu yeni kart ne zaman gelir?

ATM kartınızı yuttuktan sonra eğer kartınızı geri alamazsanız tek çare yeni kart başvuru yapmak. Bankaların yoğunluğuna ve yaşadığınızın yerin ne kadar merkezi olduğuna bağlı olarak yeni kartın elinize ulaşması 20 güne kadar sürebilir.