Mahbube ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. Mahbube ne anlama geliyor?
  2. Mahbube çay kimin?
  3. Mergup ne demek?
  4. Mahbuba Tea ne demek?
  5. Mahbuba Tea nerenin malı?

Mahbube ne anlama geliyor?

MAHBUBE: (Hubb. dan) Sevilmiş veya sevilen kadın. Muhabbet edilen kadın veya kız. * Vaktiyle çok kıymetli ve pahalı olan lâle cinsinden bir çiçek.

Mahbube çay kimin?

Türkiye ve uluslararası pazarda kalitesini tescillemiş Aktürk Group marka ve ürünleri elektronik sektöründe cep telefonu, tablet, bilgisayar ve akıllı saatler gıda sektöründe; çay, hazır kahve, pirinç ve acı biber sağlık sektöründe; bebek bezi, hasta bezi, kadın pedi ve ıslak mendil ürünleri ile bulunduğu her pazarda ...

Mergup ne demek?

MERGUP – MERGUB 1. İstenilen, arzu edilen, rağbet gösterilen (kimse veya şey): Aşka yanmak Yûnus'a mergubdur / Yanayım ey cân u cânan yanayım (Yûnus Emre). Âdeta menkûp sıfatıyle uzun seneleri Kastamonu'da geçirmiş olmasına nazaran Abdülhamid'in merguplarından olmadığına hükmetmek (…) pek kolaydı (Hâlit Z. Uşaklıgil).

Mahbuba Tea ne demek?

Mahbuba Seylan Çayı, sizin için Sri Lanka'nın seçkin çay bahçelerinden özenle seçilmiştir. Çay filizlerinin değerli en üst yapraklarından özel olarak hazırlanan bu harman; Kokusuyla ve lezzetiyle tamamen has olan bir çaydır.

Mahbuba Tea nerenin malı?

Mahbuba Çay Sri Lanka'nın benzersiz çay tarlalarından özenle toplayarak işlediğimiz ve paketlediğimiz Mahbuba Tea ile, çay tutkunlarının farklı tercihleri için 22 çeşit ürün sunuyoruz.