Bildirim simgelerini göster nedir?

İçindekiler:

  1. Bildirim simgelerini göster nedir?
  2. Bildirim erişimi nasıl açılır?
  3. General Mobile durum çubuğu nedir?
  4. Bildirim paneli nasıl açılır Huawei?
  5. Uygulama simge bildirimleri nedir?
  6. Bildirim ayarlari nasil Sifirlanir?
  7. Bildirimler nasıl siyah yapılır?
  8. Uygulama ikon işareti nedir?

Bildirim simgelerini göster nedir?

Öncelikler ayarlara giriyoruz. Ayarlarda "Bildirimler & Durum Çubuğu" bölümüne giriyoruz. Burada aşağıda kırmızı çerçeveye aldığım "Bildirim simgelerini göster" bölümünü aşağıdaki resimdeki gibi aktif durumuna getirirseniz simgelerinin üstteki bildirim bölümünde görünür hale gelecektir.

Bildirim erişimi nasıl açılır?

Daha fazla bilgi için cihaz üreticinize başvurun.
  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Uygulamalar ve bildirimler. Bildirimler'e dokunun.
  3. Bildirim noktalarına izin ver ayarını açık veya kapalı duruma getirin.

General Mobile durum çubuğu nedir?

Ana ekranın üst bölümündeki durum çubuğu, telefonunuzu izlemenize yardımcı olan simgeler içerir. Soldaki simgeler, yeni mesajlar veya indirmeler gibi uygulama işlemlerini bildirir. ... Sağdaki simgeler, pil durumu ve ağ bağlantısı gibi telefon bilgilerini bildirir.

Bildirim paneli nasıl açılır Huawei?

Bildirim hatırlatıcılarını özelleştirerek bildirimleri istediğiniz şekilde alabilirsiniz. Ayarlar uygulamasını açıp Bildirimler > Diğer bildirim ayarları menüsüne gidin. Buradan şunları yapabilirsiniz: Bildirimlerin ekranı açmasını etkinleştirme: Bildirimler ekranı açar öğesini etkinleştirin.

Uygulama simge bildirimleri nedir?

Bir uygulamayla ilgili yeni bildirimler geldiğinde, uygulama simgesinde bir uygulama simge bildirimi görünür. Ayrıca, bir noktayı simge bildirimi olarak ayarlayabilir veya simge bildirimini bazı ya da tüm uygulamalar için gizleyebilirsiniz. ...

Bildirim ayarlari nasil Sifirlanir?

Ayarlar'a dokunun. "Varsayılan ayarlar" altındaki tüm bildirimleri devre dışı bırakın. "Mesajlar Web" altındaki tüm bildirim seçeneklerini etkinleştirin. Mesaj gönderdiğinizde sesli bildirim almayı durdurma: Giden mesajlar için ses çalınsın seçeneğini devre dışı bırakın.

Bildirimler nasıl siyah yapılır?

Koyu temayı etkinleştirin
  1. Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Erişilebilirlik'e dokunun.
  3. Ekran bölümünün altında Koyu tema'yı açın.

Uygulama ikon işareti nedir?

Uygulama simgesi göstergesi uygulamadaki okunmamış mesaj sayısına bakmanızı sağlar. Uygulama simgesi göstergeleri özelliğini etkinleştirmenizin ardından okunmamış mesaj sayısı uygulama simgesinin üst sağ köşesinde görünecektir.