Maltepe sahil parkı nedir?

İçindekiler:

  1. Maltepe sahil parkı nedir?
  2. Maltepe sahil parkı kim yaptı?
  3. Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi kim yaptı?
  4. Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi ne zaman?
  5. Maltepe sahili ne zaman dolduruldu?

Maltepe sahil parkı nedir?

İBB'nin gerçekleştirdiği, 'Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı Projesi' 87 bin ağaçla dünyada bir ilk olacak. Dünyanın en büyük parkı İstanbul'da yapılacak. ... Maltepe sahilinde oluşturulacak alan yaklaşık 171 futbol sahası büyüklüğünde olacağı bildirildi.

Maltepe sahil parkı kim yaptı?

AKM Yapı ve Cengiz İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje, Maltepe sahilinin 2.5 kilometrelik kısmını, denizi doldurarak 400 metre genişletmeyi hedefliyor. 400 günde tamamlanması planlanan dolgu çalışmasından sonra, Büyükşehir Belediyesi Maltepe sahilinde kültür ve spor kompleksi inşa etmeyi planlıyor.

Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi kim yaptı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Maltepe Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Maltepe Sahil Dolgu Alanı projesi İBB tarafından geçtiğimiz aylarda 65 milyon TL'lik bütçe ile ihale edilerek AKM Cengiz İnşaat'a verilmişti.

Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi ne zaman?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan, 2014'te kullanıma açılan Maltepe Dolgu Alanı ile birlikte Maltepe sahilindeki büyük değişime hava fotoğraflarından bakıyoruz.

Maltepe sahili ne zaman dolduruldu?

Maltepe'de metre sahil şeridinde denize doğru ise 400 metre genişliğinde doldurulan alan 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.