Ösym Genel Amaçlı dilekçe Örneği hangi adrese gönderilecek?

İçindekiler:

  1. Ösym Genel Amaçlı dilekçe Örneği hangi adrese gönderilecek?
  2. Ösym'ye dilekçe kargo ile gönderilir mi?
  3. Ösym numarası nereden alınır?
  4. Ösym ile nasıl iletişime geçilir?

Ösym Genel Amaçlı dilekçe Örneği hangi adrese gönderilecek?

İlgili dilekçe ve ekler posta yoluyla ya da elden ÖSYM Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığı 06800 Bilkent/Ankara adresine ulaştırılmalıdır. Daha hızlı olması amacıyla FAKS yoluyla belge gönderimi ÖSYM tarafından KESİNLİKLE KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Ösym'ye dilekçe kargo ile gönderilir mi?

ÖSYM'ye yapılacak yazışmalarda mutlaka Genel Amaçlı Dilekçe örneği kullanılmalıdır. Dilekçe örneği çıktını çıktısını sonra ilgili mavi tükenmez kalemle doldurduktan sonra banka dekontunu da ekleyip posta / kargo yoluyla göndermelisiniz. Faks yoluyla gönderilen dilekçeler işleme alınmaz.

Ösym numarası nereden alınır?

T.C. Kimlik Numarası veya 9 ile başlayan YU Numarası olan adaylara ÖSYM tarafından YU Numarası verilmemektedir. ÖSYM YU Numarası edinme işlemi için aşağıdaki adımları uygulayınız: http://ais.osym.gov.tr/YabanciUyruk/YabanciUyrukNoEdinme sayfası üzerinden YU Edinme Formunu doldurunuz.

Ösym ile nasıl iletişime geçilir?

  1. ÖSYM - Ulaşım ve Haberleşme.
  2. Adres: ÖSYM 06800 Bilkent / ANKARA.
  3. Telefon: 444 6796 (OSYM) (Çağrı Merkezi)
  4. DİKKAT : Adaylar, "yeniden belge çıkarılması, sınav sonuçlarının incelenmesi vb. " isteklerini, ilgili sınav kılavuzlarındaki genel amaçlı dilekçe örneğini kullanarak merkezimize yazılı olarak yapacaklardır.
Daha fazla öğe...