Prof Dr Abdulmuttalip Şimşek nereli?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Abdulmuttalip Şimşek nereli?
  2. Abdulmuttalip Şimşek hangi hastanede?
  3. Zülfü Sertkaya kimdir?
  4. Üretroplasti ameliyatı nedir?
  5. Ibrahim orkunt Ayaz hangi hastanede?
  6. Üretra ameliyatı nasıl yapılır?
  7. İdrar kanalı ameliyatı nasıl yapılır?
  8. Üroloji neye bakar kadınlarda?

Prof Dr Abdulmuttalip Şimşek nereli?

Op.Dr. Abdulmuttalip Şimşek kimdir? 1980 yılında Doğubayazıt'ta doğdum.

Abdulmuttalip Şimşek hangi hastanede?

Abdulmuttalip Simsek - Profesör - Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi | LinkedIn.

Zülfü Sertkaya kimdir?

Dr. Zülfü Sertkaya, Üroloji konusunda referans merkezlerden biri olan, Androloji, Üroonkoloji, Çocuk Ürolojisi, Kadın Ürolojisi, Endoüroloji ile ilgilenen birer akademisyen ile eğitim veren Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'nden 2014 yılında üroloji uzmanlığını aldı.

Üretroplasti ameliyatı nedir?

Üretroplasti ameliyatı, üretra darlığının kesin tedavisinde kullanılan bir ameliyat tekniğidir. Bu ameliyatta dar olan kısım çıkarılır ve kalan uçlar uç uca yeniden dikilerek birleştirilir. Buna uç uca anastomoz üretroplasti tekniği adı verilir.

Ibrahim orkunt Ayaz hangi hastanede?

Ibrahim Orkunt AYAZ - Medical Doctor - Arnavutkoy Devlet Hastanesi | LinkedIn.

Üretra ameliyatı nasıl yapılır?

Bu ameliyatta, ucunda ışık ve kamera bulunan özel bir alet kullanılır. Bu alet ile idrar kanalından girilir, aletin ucunda bulunan bıçak ya da lazer ışığı ile dar olan alan kesilerek açılır. Bu ameliyat yaklaşık bir saatte tamamlanır. Ameliyat sırasında darlık açıldıktan sonra hastaya bir sonda takılır.

İdrar kanalı ameliyatı nasıl yapılır?

Halk arasında "kapalı ameliyat" olarak bilinen üretrotomi intern, ucunda kamera ve ışık kaynağı bulunan özel cihazlar ile idrar deliğinden girilerek darlık noktasına kadar ilerlenmesi ve bu noktada darlığın direkt görüş altında soğuk bıçak ile kesilerek açılmasını içerir.

Üroloji neye bakar kadınlarda?

Üroloji (bevliye) bölümü doktoru (ürolog) hangi hastalıklara bakar? Üroloji, hem kadınlarda hem de erkeklerde idrar yolu hastalıklarını, kronik böbrek hastalıklarını ve genellikle erkek üreme organlarının tedavisi ile ilgilenen cerrahi bir uzmanlık alanıdır.