Kayganlaştırıcı krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kayganlaştırıcı krem ne işe yarar?
  2. Bebek yağı cinsel ilişkide kullanılır mi?
  3. Ilişki sırasında kayganlaştırıcı kullanmak zararlı mıdır?
  4. Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?
  5. Vazelin kayganlaştırıcı olur mu?
  6. Cinsel organa vazelin sürülür mü?
  7. Kayganlaştırıcı jel hamile kalmaya engel mi?
  8. Kayganlaştırıcı jel çocuk olmasına engel mi?

Kayganlaştırıcı krem ne işe yarar?

Cinsel ilişkinizdeki hazzı artırmak için tercih edilen kayganlaştırıcı jeller, yapısında bulunan yağ, silikon ya da su sayesinde temas ettiği yüzeylerde sürtünmeyi azaltan güvenilir kozmetik ve sağlık ürünleridir.

Bebek yağı cinsel ilişkide kullanılır mi?

Vazelin, bebek yağı, el ve vücut kremi vb içeriğinde yağ olan hiç bir madde kayganlaştırıcı olarak prezervatifle birlikte kullanılmamalıdır. Yağ içerikli materyaller prezervatifin yapısında bozulmalara ve hatta yırtılmalara neden olacaktır.

Ilişki sırasında kayganlaştırıcı kullanmak zararlı mıdır?

Kayganlaştırıcı jeller, eğer ön sevişme sırasında vajinada yeterli ıslaklık sağlanamıyorsa, kullanılabilir. Bir zararı yoktur.

Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Okey Kayganlaştırıcı Jel kuruluğu azaltmaya yardımcı olur. Okey Kayganlaştırıcı jel prezervatif ile birlikte kullanırken, prezervatifin üzerine bir damla koyup, yayın. Cilde karşı hassastır, uzun süreli kullanıma uygundur, su ile kolayca temizlenir. Cinsel sağlığı koruyan bu ürünü onaylamaktadır.

Vazelin kayganlaştırıcı olur mu?

Petrol bazlı vazelin gibi kayganlaştırıcıları asla kullanmamalıdır. Bunlar hem enfeksiyona olan eğilimi arttırırlar hem de içerdikleri maddeler prezervatiflerin dayanıklılığını azaltırlar. Öte yandan vajinada irritasyona neden olabilirler.

Cinsel organa vazelin sürülür mü?

Petrol bazlı vazelin gibi kayganlaştırıcıları asla ve asla kullanmayın. Bunlar hem enfeksiyona olan eğilimi arttırırlar hem de içerdikleri maddeler prezervatiflerin dayanıklılığını azaltırlar.

Kayganlaştırıcı jel hamile kalmaya engel mi?

Cinsel ilişkide kayganlaştırıcılar kullanmak Ancak bu tip ürünler, gebelik şansı üzerinde tam tersi bir etkiye sahiptir. Kayganlaştırıcı jel tipi ürünler, kadın cinsel organının doğal florasını etkilemekte ve PH dengesini bozmaktadır. Bu da, tam tersi bir etki yaratarak çocuk sahibi olmanızı zorlaştırabilir.

Kayganlaştırıcı jel çocuk olmasına engel mi?

Vajinal Jeller Spermlere Zarar Vermiyor Bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin, cinsel ilişki sırasında 6 ay kadar bu ürünü kullanmaları tavsiye ediliyor.