Vodafone borcum var mi?

İçindekiler:

  1. Vodafone borcum var mi?
  2. Telsiz Kullanım borcunu nasıl öğrenirim?
  3. Devlete odenen telsiz ucreti ne kadar?
  4. Telsiz kullanım ücreti nasıl kapatılır?
  5. Faturalı hat borcu ödenmezse ne olur Turkcell?
  6. Turkcell telsiz kullanım ücretini nasıl öğrenebilirim?
  7. Taksitli telefon ödenmezse ne olur?
  8. Internet borcu ödenmezse ne olur?

Vodafone borcum var mi?

7001'i ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Bilgi Servisi üzerinden fatura tutarınızı ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan 7001'i veya herhangi bir sabit veya GSM hattan (0542) 7001 000'ı arayın.

Telsiz Kullanım borcunu nasıl öğrenirim?

*123# 'yi tuşlayarak, “Telsiz” yazıp 5555'e SMS göndererek, 4 Müşteri Hizmetlerinden veya Türk Telekom Mağazalarından öğrenebilirler.

Devlete odenen telsiz ucreti ne kadar?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2021 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; 2020 yılında 34,15 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım Ücreti, 2021 yılı için 37,26 TL olarak belirlenmiştir.

Telsiz kullanım ücreti nasıl kapatılır?

Telsiz kullanım ücreti iptali, iptal edilemez. Telefon hattına sahip ve düzenli olarak telefon kullanan herkes, telsiz kullanım ücreti ödemek zorundadır. Ancak hat iptali durumunda, yani telefon kullanılmadığı süre boyunca telsiz kullanım ücreti ödenmez.

Faturalı hat borcu ödenmezse ne olur Turkcell?

Turkcell fatura ödenmezse hattınız aramalara 1 hafta içerisinde tamamen kapatılır ve size borcunuzu ödemeniz için bilgilendirme mesajı gönderilir. Eğer borcu ödemezseniz Turkcell tarafından icraya verilirsiniz.

Turkcell telsiz kullanım ücretini nasıl öğrenebilirim?

Önce *100# yazıp ardından arama tuşuna basın. Ekrana gelen menüde Cevapla seçtikten sonra açılan kısa mesaj ekranına 4 yazıp göndererek güncel Telsiz Kullanım Ücreti borcunuzu ücretsiz öğrenebilirsiniz.

Taksitli telefon ödenmezse ne olur?

Meclis'ten geçen yeni yasa ile borcu bulunan ve taksitleri ödenmeyen cepler sadece alan kişi tarafından kullanılabilecek. Abone cihazı borç döneminde başkasına satamayacak. Böylece, cep telefonu ile nakit yaratmanın yanı sıra dolandırma amaçlı girişimlerin de önüne geçilmesi hedefleniyor.

Internet borcu ödenmezse ne olur?

İnternet Faturası Ödenmediğinde Ne Olur? İnternet faturasının da son ödeme tarihi bulunmaktadır. Son ödeme tarihi geçen faturalarda öncelikle kişiye tebliğ yapılarak borç hatırlatılır. Hala ödenmediği takdirde ise kişinin internet bağlantısı kısıtlanır ya da internet erişimi kesilir.