E okul kurs kayıtları nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E okul kurs kayıtları nasıl yapılır?
  2. E-kurs DYK başvuru nasıl yapılır?
  3. Okul kursları ne zaman başlıyor 2021?
  4. MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir?
  5. Destekleme ve yetiştirme kurslarına nasıl başvurulur?

E okul kurs kayıtları nasıl yapılır?

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler. Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

E-kurs DYK başvuru nasıl yapılır?

DYK başvurusu https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

Okul kursları ne zaman başlıyor 2021?

Öğrenci başvurularının toplanmasının ardından ise sınıflar oluşturulacak. Kurs sınıflarının oluşturulmasına 31 Ağustos'ta başlanacak ve 3 Eylül'de başlayacak. Destekleme ve yetiştirme kursları 6 Eylül 2021'de başlayacak ve 10 Haziran 2022'de tamamlanacak.

MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir?

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile ortaöğretimden mezun olanlara verilecek olan kursu tanımlamaktadır. Açılacak kurslara devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmaz.

Destekleme ve yetiştirme kurslarına nasıl başvurulur?

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR? Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.