Hadi Oyunu Nasıl Oynanır?

İçindekiler:

  1. Hadi Oyunu Nasıl Oynanır?
  2. Hadi oyunu bitti mi?
  3. Hadi uygulaması nasıl kullanılır?
  4. Hadi Turkcellin mi?
  5. Hadi uygulaması sadece Turkcell mi?
  6. Hadi uygulaması nedir?
  7. Hadi uygulaması ne işe yarıyor?
  8. Hadi uygulaması kime ait?

Hadi Oyunu Nasıl Oynanır?

Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye.

Hadi oyunu bitti mi?

Yüz binlerin takip edip oynadığı, mobil bilgi yarışması dün akşam iptal edildi. Oyuncu ve sunucu Müge Boz'un sunumuyla internet üzerinden yayınlanan Hadi, yüz binlerce kişinin takip ettiği bir yarışma.

Hadi uygulaması nasıl kullanılır?

HAYDİ uygulaması Apple Store ve Play Store üzerinden cep telefonlarına indirilebilecek olup vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve doğum tarihi bilgilerini yazarak uygulamaya giriş yapabileceklerdir. Sonrasında cep telefonuna gelen doğrulama kodunun girilmesi ile uygulama aktif hale gelecektir.

Hadi Turkcellin mi?

Girişimci Emre Ulusoy'un ekibiyle birlikte tasarladığı ve bir fikir olarak sunduğu canlı bilgi yarışması 'Hadi' Turkcell'in altyapı desteğiyle yarışma heyecanı yaşamak isteyenlerin en çok tercih ettiği uygulamalar arasına girdi.

Hadi uygulaması sadece Turkcell mi?

Hadi'de joker kullanımı Turkcell'den.

Hadi uygulaması nedir?

Haydi; İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen hayvan durum izleme aplikasyonudur. Çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen ve şahit olduğunuz suçları, bu uygulama aracılığıyla ihbar edebiliyorsunuz.

Hadi uygulaması ne işe yarıyor?

Haydi; İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen hayvan durum izleme aplikasyonudur. Çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen ve şahit olduğunuz suçları, bu uygulama aracılığıyla ihbar edebiliyorsunuz. Haydi uygulaması üzerinden gelen ihbarlar arasından 326 olaya müdahale edildi ve 789 kişiye adli işlem yapıldı.

Hadi uygulaması kime ait?

Whonear, kampus, Vipme, inploid, markafesta.com gibi platformların kurucuları olan Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware tarafından hayata geçirilen Hadi'nin yatırımcıları arasında Oscar Ödüllü prodüktör Nick Reed de bulunuyor.