Selfie çubuğu fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Selfie çubuğu fiyatları ne kadar?
  2. Selfie çubuğu her telefona olur mu?
  3. Selfie çubuğu ayarları nasıl yapılır?
  4. Selfie çubuğu ne zaman çıktı?
  5. Monopod selfie çubuğu nasıl kullanılır?
  6. Self Timer selfie çubuğu nasıl kullanılır?
  7. Selfie çubuğu ne işe yarar?
  8. Ilk selfie çubuğunu kim icat etti?
  9. Telefon Tripodu ne işe yarar?
  10. Gopro selfie çubuğu nasıl kullanılır?
  11. Bluetooth selfie kumandası nasıl kullanılır?
  12. Güzel bir şekilde selfie nasıl çekilir?

Selfie çubuğu fiyatları ne kadar?

Spigen S530W Tüm Cihazlarla Uyumlu Kablosuz Bluetooth Selfie Çubuğu
  • Mytell Selfie Sopasi Kablolu Açık Pembe MS-00236,90 TL3 satıcı, en ucuz 36 TL.
  • SAMSUNG LG ANDROID TELEFONLAR İLE UYUMLU RENKLİ MİNİ LED SELFIE IŞIĞI27,50 TL1 satıcı
Daha fazla öğe...

Selfie çubuğu her telefona olur mu?

Selfie çubuğu, bir diğer adıyla selfie stick artık çok daha fazla tür ve seçeneklerle teknoloji alışverişlerinde önemli bir ürün olmuştur. Birçok model Android ve iOs için bir arada kullanılabiliniyor. ... Her model telefona göre selfie çubuğu bulmanız mümkün.

Selfie çubuğu ayarları nasıl yapılır?

Fotoğraf çekmeye yarayan düğmeye yaklaşık 10 saniye basarak çubuğun bluetoothunu aktif hale getirin. Telefonunuzun bluetooth özelliğini açın ve selfie çubuğunuzla eşleştirin. Selfie çubuğunun üst kısmında bulunan, telefonunuza göre ayarlanabilen aparata telefonunuzu yerleştirin.

Selfie çubuğu ne zaman çıktı?

Hiroşi Ueda selfie çubuğuna 1983'te patent aldı.

Monopod selfie çubuğu nasıl kullanılır?

Telefonunuzun bluetooth özelliğini açın ve selfie çubuğunuzla eşleştirin. Selfie çubuğunun üst kısmında bulunan, telefonunuza göre ayarlanabilen aparata telefonunuzu yerleştirin. Birbirinden güzel selfielerle unutulmaz anlarınızı ölümsüzleştirin.

Self Timer selfie çubuğu nasıl kullanılır?

'self timer' kelimesini aratın ve uygun uygulamayı yükleyin. 3 saniye, 5 saniye, ….100 saniye kadar çok seçenekleri olan aplikasyonlardan istediğinizi seçin; uygulamayı açıp çekim tuşuna bastıktan sonra telefonu kendinizden uzaklaştırın ve seçtiğiniz süre kadar bekleyinbekleyin.

Selfie çubuğu ne işe yarar?

Selfie ya da Türkçe ismiyle özçekim çubukları kalabalık grupların ya da bir ortamda olunduğunu belirtmek istenen durumlarda işe yarayan aksesuarlar. Özellikle turistik gezilerde ya da kapalı mekanlarda grup fotoğraflarında fazlasıyla işe yarayan bu çubuklardan bir tane edinmenizi öneririm.

Ilk selfie çubuğunu kim icat etti?

1969 Çekoslovak bilimkurgu filmi Zabil jsem Einsteina, pánové (aka Einstein'i öldürdüm, Beyler), karakterlerden biri selfie çubuğunu kullanıyordu. Ancak 1984 yılında selfie çubuğunun resmi olarak patenti Hiroshi Ueda ve Yujiro Mima tarafından alınmıştır.

Telefon Tripodu ne işe yarar?

Tripod un en önemli fonksiyonu düşük ışık koşullarında düşük enstantene kullandığımız durumlarda(ör.1/15) elimizdeki titremeleri önlemektir. Bu sayede makinemizi tipoda bağlayarak 30sn bile pozlama yapsak, net bir fotoğraf elde edebiliriz.

Gopro selfie çubuğu nasıl kullanılır?

Saat yönünün tersine çevirmeniz yeterlidir, saat yönünde ve döndürerek kilitlemek için istediğiniz uzunluğu seçin. Kaymaz kauçuk ve el kayışı selfie çubuğunun etrafında rahat ve güvenli bir şekilde durur ve çekim açısını kontrol eder. Hafif, taşınabilir ve her yerde rahatça taşınabilir.

Bluetooth selfie kumandası nasıl kullanılır?

Bluethooth ile çalışan kumandalı aletlerde; önce telefonunuzda bluetooth'u açın, elinizdeki kumandayı da açın ve telefonunuzda o aletin ismini blueetooth ekranında bulun. Ekranda ismi bulduğunuzda ok'leyin böylelikle iki cihaz birbirini görür duruma geliyor.

Güzel bir şekilde selfie nasıl çekilir?

En iyi selfie fotoğrafları çekmek için düz açılardan uzak durmanız gerekiyor. Daha iyi selfie çekmenin püf noktaları arasında yer alan açı da oldukça önemli. Kamerayı görüş açısının biraz yukarısında tutarak, hafif sağ ya da sol açı ayarlayın. Ardından en iyi çıktığınız açıyı belirleyin.