Bioenerji uzmanı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Bioenerji uzmanı ne iş yapar?
  2. Bioenerji uzmanligi nedir?
  3. Bioenerji kimlere yapılmaz?
  4. Bio enerji nasıl kullanabilirim?

Bioenerji uzmanı ne iş yapar?

Bioenerji uygulaması vücudu bir bütün halinde ele alır ve vücudun zihinsel, duygusal ve bedensel enerji ayarının yapılmasını sağlar. Bioenerji tekniği ile hücrelerdeki DNA kodları yeniden düzenlenir ve evrende var olan enerji hatları kişinin bedenindeki enerji hatları ile uyumlanır.

Bioenerji uzmanligi nedir?

Bio enerji uzmanları negatif enerjileri pozitife çeviren bio enerji akışının geçişini sağlayan uzman kişilerdir. Kainattaki kozmik enerjiyi şifa enerjisine çevirirler. Öncelikle problemli ve hasta olan kişilerin sorunlarının kökenine inerek derinlemesine inceler.

Bioenerji kimlere yapılmaz?

Bioenerji Kimlere Uygulanır ? Bioenerji yediden yetmişe herkese uygulanabilir. Uygulamada zarar verebilecek madde kesinlikle verilmez. Temel prensip, kendimize ait enerjiyi hızlandırarak, çakralar arasındaki geçişi, yavaşlamaları düzenlemek suretiyle vücudun kendi kendine iyileşmesine olanak sağlamaktır.

Bio enerji nasıl kullanabilirim?

Alet, cihaz, şua ve ilaç kullanılmadan uygulanır. Bioenerjist bedenin 20 - 30 cm uzağından el değmeden; avuç içlerinden kişinin vücuduna pozitif enerjiyi pompalar enerji bu bölgeden içeri girer dağılır ve vucüttan dışarı negatif enerjinin atılımı sağlanır. Böylece vucüt, tabii ve sağlıklı sistemini yeniden kurar.