Sebamed Krem nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sebamed Krem nerelerde kullanılır?
  2. Sebamed nemlendirici krem nedir?
  3. Sebamed Güneş kremi ne işe yarar?
  4. Sebamed Pro enerji kremi ne işe yarar?
  5. Sebamed Day Cream ne işe yarar?
  6. Sebamed Pro nedir?
  7. Sebamed Canlandırıcı Serum ne ise yarar?
  8. Sebamed Sensitive Skin ne işe yarar?

Sebamed Krem nerelerde kullanılır?

  • Cilt Tipi. Genç tip ciltler için, özelliklede normal ve nemsiz cilt tipleri için nemlendirici özellikli bir kremdir. ...
  • Ürün Özellikleri. Normal ve hassas cildin pürüzsüzlüğünü ve esnekliğini korur. ...
  • Ürün Kullanımı Cildin kuru ve nemsiz kaldığı her durumda kullanılabilir.
  • Ürün Avantajları Günlük kullanıma uygundur.

Sebamed nemlendirici krem nedir?

Sebamed Moisturizing Cream, hassas ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilen nemlendirici bakım kremidir. Günün 24 saati cildi zararlı çevresel etkilere karşı koruyan ve nemlendiren bakım ürünüdür. Cildin nem ve yağ dengesini kontrol altına alır. Bir makyaj bazı oluşturur.

Sebamed Güneş kremi ne işe yarar?

Sebamed Sun Cream SPF 50+ UVA ve UVB ışınlarına karşı mükemmel bir koruma sağlar. Vitamin E ile cildi erken yaşlanma ve elastikiyet kaybına karşı korur. İçeriğinde yer alan deniz planktonları ile cildi nemlendirir ve kuruluğa karşı korur.

Sebamed Pro enerji kremi ne işe yarar?

Cildin elastikiyetini korur ve nem kaybına karşı savaşır. Cilde sıkı ve gergin bir görünüm verir. Kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltır.

Sebamed Day Cream ne işe yarar?

Kuru, kuruya meyilli normal ve hassas ciltler için nemlendirici gece kremidir. Serbest radikallere karşı korumak ve erken yaşlanmayı geciktirmek için uygulanabilir.

Sebamed Pro nedir?

Sebamed PRO! Nem Serumu'nun bakım formülü, içerdiği aktif Meiritage® ile geleneksel Çin tıbbında kullanılan şifalı bitkilerden ilham almıştır. Cilde yoğun nem desteği sağlar ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Cildin yorgun görünümü azaltır ve canlı bir görünüm kazandırır.

Sebamed Canlandırıcı Serum ne ise yarar?

Canlandırıcı Serum, cildi canlandıran ve kahve ekstresi içeren CellPulse NC04™ kompleksi sayesinde; Cildin nem rezervlerini korur. Yorgun görünümü azaltır ve cilde canlı bir görünüm kazandırır.

Sebamed Sensitive Skin ne işe yarar?

Çok kuru, hassas, olgun ciltlerde kullanılan besleyici bir kremdir.%80 besleyici, %20 nemlendirici özelliktedir.pH 5.5 değeri sayesinde cildin doğal koruyucu asit örtüsünü muhafaza eder.Yüksek oranda Jojoba yağı ve Shea yağı içerir.Pantenol, cildin nem tutma kapasitesini arttırır, tahrişleri önler.Doğal hammaddelerden ...