Çift mekanizmalı perde ne demek?

İçindekiler:

  1. Çift mekanizmalı perde ne demek?
  2. Ikili perde nedir?
  3. Ikili tül stor perde nasıl yıkanır?
  4. Stor perde yıkanır mı?

Çift mekanizmalı perde ne demek?

Çift mekanizmalı Perde Sistemi Tek Kasa üzerinde iki farklı perdeyi bir arada sunan bir sistemdir. Tek ray üzerinde iki sarmal vardır. Bu sarmallara iki farklı perde sarımı yapılır. Farklı mekanizmalara sahip olan bu sistem ile artık daha havalısınız.

Ikili perde nedir?

İkili Perde Sistemi Tek Kasa üzerinde iki farklı perdeyi bir arada sunan yenilikçi bir sistemdir. Yan taraf da ki şekilde teknik aksamlarını görebilesiniz. Tek ray üzerinde iki boru vardır. Bu borulara iki farklı perde sarımı yapılır.

Ikili tül stor perde nasıl yıkanır?

Yumuşak bir bezi sabunlu suya batırıp çıkarın ve suyunu sıkın. Bu bez ile perdenizi bir iki defa silin. Tozun gittiğinden emin olduktan sonra temiz ve soğuk suyla yıkanmış bir bez alarak sabun etkisini temizleyin. Bu kısa işlemlerden sonra perdenizi kapatmayın.

Stor perde yıkanır mı?

Stor perdelerin güvenli bir şekilde yıkanması için kuru temizleme yapan ve özel olarak bu işi yapan firmalara verilmesi gereklidir. Mekanizmalı bir perde oldukları için; evinizdeki çamaşır makinesinde yıkanması mümkün değildir. Fakat evinde yıkamak isteyenler tıpkı bir halı yıkar gibi stor perdelerini yıkayabilir.