iPhone Duo var mı?

İçindekiler:

  1. iPhone Duo var mı?
  2. Duo hangi firmanın?
  3. Duo hangi ülkenin uygulaması?
  4. Duo internet istiyor mu?
  5. Google Duo sahibi kimdir?
  6. Duo uygulamasi hangi telefonlarda var?

iPhone Duo var mı?

Duo; iPhone, iPad, web ve diğer mobil platformlarda çalışır. Dolayısıyla tek bir uygulama kullanarak arkadaşlarınızı ve ailenizi arayabilir, onlarla Hangout yapabilirsiniz. ... Duo artık grup görüntülü görüşmelerinde 32 kişiye kadar katılımcıyı destekliyor.

Duo hangi firmanın?

Google Duo
Geliştirici(ler)Google
İlk yayınlanma)
İşletim sistemiAndroid, iOS
TürVideo Telefon uygulaması
Resmî sitesiduo.google.com
2 satır daha

Duo hangi ülkenin uygulaması?

Google'ın FaceTime'a cevabı olan Google Duo aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkede dağıtıma sunuldu. Google, görüntülü sohbet yapılması amacıyla geliştirdiği uygulaması Duo'yu geçtiğimiz mayıs ayında geliştirici konferansı Google I/O 2016 esnasında duyurmuştu.

Duo internet istiyor mu?

Google'ın Apple'ın FaceTime'ına rakip olan görüntülü ve sesli konuşma uygulaması Google Duo web sürümü ile karşımıza çıktı. Artık Google Duo web sürümü ile internet tarayıcısı üzerinden de kullanılabiliyor. ... İster görüntülü isterseniz de sesli olarak arama gerçekleştirebileceğinizi belirtelim.

Google Duo sahibi kimdir?

Duo Google tarafından geliştirilen bir görüntülü sohbet uygulamasıdır. Bu, yılında Google I/O-da açıklandı ve 16 Ağustos 2016 yılında kullanıma açıldı.

Duo uygulamasi hangi telefonlarda var?

Google Duo aslında kullanımı son derece basit, iPhone ve Android cihazlarda kullanabileceğiniz ücretsiz bir video sohbet uygulamasıdır. 2016 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan uygulama, Google şirketinin video ve ses uygulamalarından sadece bir tanesi.