Farmasi at kestanesi masaj jeli ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Farmasi at kestanesi masaj jeli ne işe yarar?
  2. Dr C Tuna At Kestanesi Masaj Jeli 125 ml ne işe yarar?
  3. At kestanesi jeli ne işe yarıyor?
  4. At kestanesi masaj kremi ne işe yarar?
  5. Dr C Tuna x2 Double Effect at kestanesi Jeli 250 ml ne işe yarar?
  6. At kestanesi jeli nasıl yapılır?

Farmasi at kestanesi masaj jeli ne işe yarar?

Vücudunuzdaki bütün ağrılarda etkilidir. Baş ağrısı, diş, boyun, sırt, bel, diz şişkinliklerinde, kol, bacak ve göğüs ağrılarında etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır. Varis oluşumunu engeller.

Dr C Tuna At Kestanesi Masaj Jeli 125 ml ne işe yarar?

Yoğunlaştırılmış At Kestanesi Masaj Jeli ile daha etkili yumuşama ve serinleme hissini siz de farkedeceksiniz.Yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Hızlı bir şekilde emilen bu jel, yağlanmaz ve uzun süre ferahlık. hissi verir.

At kestanesi jeli ne işe yarıyor?

At kestanesi jeli faydası olarak en çok bilinen eklem, kemik ve kas ağrılarına ve romatizma iyi gelmesidir. Sancılı regl dönemlerinin daha rahat atlatılmasını sağlar. İltihaplı rahatsızlıklar söz konusuysa, iltihabın vücuttan atılmasını hızlandırır.

At kestanesi masaj kremi ne işe yarar?

At kestanesi kremi, kan dolaşımını hızlandırır. Cildi daha sıkı ve gergin yapar, bu sayede gözeneklerde kapanır. Kılcal damar varislerini yok eder. Özellikle yüzde bulunan damar görünümünü yok eder.

Dr C Tuna x2 Double Effect at kestanesi Jeli 250 ml ne işe yarar?

Ürün düzenli kullanıldığında damarlar üzerinde genişletme etkisi göstermektedir. Fıtık kaynaklı ağrıların giderilmesine yardımcıdır. Topuk dikeni ağrılarında ve batmalarında rahatlama hissi oluşturarak ağrı ve acıyı azaltır. Kas ağrılarında, kulunçlarda ve ani tutulmalarda bölgeyi ısıtıp ferahlatarak rahatlama sağlar.

At kestanesi jeli nasıl yapılır?

Yarım kilo at kestanesini soyun ve güzelce dövün. At kestanesinin üzerine bir şişe elma sirkesi ilave edin. Malzemeleri karıştırdıktan sonra güneş görmeyen bir yerde 20-25 gün bekletin. Bu sürenin sonunda kıvam alan kremi ağrılı bölgelere uygulayabilirsiniz.