iPhone 8 3D Touch nedir?

İçindekiler:

  1. iPhone 8 3D Touch nedir?
  2. 3 D Touch ne işe yarar?
  3. Telefonda 3D ne demek?
  4. Multi touch iPhone nedir?

iPhone 8 3D Touch nedir?

Favori listenizdeki kişilere 3D Touch özelliğini kullanarak hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylece zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Bu özelliği kullanabilmek için telefon simgesine birazcık sert bir şekilde uzunca basın. Ekrana gelen seçeneklerden favori listenizi göreceksiniz.

3 D Touch ne işe yarar?

3D Touch, iPhone 6S'in en çok merak edilen yeniliği. ... İşte iPhone 6S ve 6S Plus'ın yeni yeteneğiyle yapabileceklerinizden bazıları. - Giriş ekranında: Bir simgenin üzerine sert dokunarak selfie çekmek, belirli bir kişiye mesaj göndermek gibi eylemleri görünür hale getirebilirsiniz.

Telefonda 3D ne demek?

3D Touch, önceki Android ve iPhone Modellerinde bulunan “Multi – Touch” Özelliği' nin ( akıllı telefon ekranlarının aynı anda bir kaç noktasına basmamızı sağlayan teknoloji) bir sonraki adımı olarak tanıtılmıştı. ... Daha sert basarsanız iPhone' un otomatik olarak odaklama yaptığını görebilirsiniz.

Multi touch iPhone nedir?

Multi-touch ya da çoklu dokunmatik, ekrana aynı anda çoklu dokunma ile işlev yaptırılan bir teknolojidir. Birçok firma bu teknoloji üzerine çalışma yapmıştır ve hepsi farklı şekilde patent almışlardır. ... 2007 yılı sonlarında ilk olarak firma müşterileri için satışa sunuldu.