Küçük nargile iş görür mü?

İçindekiler:

  1. Küçük nargile iş görür mü?
  2. Nargilenin suyuna ne konur?
  3. Küçük nargile iyi mi?
  4. Evde nargile içilir mı?

Küçük nargile iş görür mü?

Nargilelerde en önemli hususlardan biri de boyuttur. Boyut duman performansı bakımından farklılık göstermesine neden olabilir. Ancak iyi tasarlanmış bir nargile için bu bilgi geçerli değildir. Bu genel kabul görmüş bilgi kısmen doğrudur ancak her küçük nargile daha az duman verecektir şeklinde bir genelleme yapılamaz.

Nargilenin suyuna ne konur?

Birçok insan nargile suyu yerine süt, kola veya su içerisine buz ve/veya meyve koyarak doğal aroma elde ediyor. Bu sayede yapay aromaların verdiği hazzın ötesine geçilmiş oluyor.

Küçük nargile iyi mi?

Nargileniz çok kaliteli değilse küçük nargile büyük nargileler kadar duman veremeyebilir. ... Küçük nargile, nargileye yeni başlayanlar ve çok seyahat eden nargileciler için iyi bir seçim olabilir. Büyük nargileler ise tam performans vermede daha başarılıdır.

Evde nargile içilir mı?

- İkamete mahsus konutlar hariç olmak üzere, kahvehane, kafeterya, birahane, nargile içilen mekânlar, dernek ve vakıflara ait lokaller gibi eğlence hizmeti verilen işletmeler ve lokantalar dahil kamu ve özel hukuk kişilerine ait tüm binaların kapalı alanlarında tütün ürünleri tüketilmeyecek.