Samsung A5 ekran fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Samsung A5 ekran fiyatı ne kadar?
  2. Telefonda revize ekran ne demek?
  3. Iphone'a kalite ekran ne demek?
  4. Yenilenmiş ekran nedir?
  5. Incell ekran ne demek?

Samsung A5 ekran fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy A5 Modellerine Göre Ekran Değişimi Fiyatları
ModeliEkran Değişimi Fiyatı
Samsung Galaxy A500 (2015)400 TL
Samsung Galaxy A510 (2016)600 TL
Samsung Galaxy A520 (2017)700 TL

Telefonda revize ekran ne demek?

Akıllı telefonlarla ilgili olan revize ekran ifadesi, orijinal fakat çıkma olan bir ekranın başka bir cihaza takılması anlamına gelir. Herhangi bir arıza nedeniyle kullanılmaz halde olan akıllı telefonlardan çıkarılan kusursuz ve çiziksiz ekranlara revize ekran adı verilir.

Iphone'a kalite ekran ne demek?

Yansayi ekran (a kalite ekran) renk tonlanması orjinale göre biraz daha düşüktür fakat bunu anlamanız oldukça zordu genellikle ekranın bir çok kısmı beyaz renkte iken bunu anlayabilirsiniz dokunmatik hassasiyetinde genellikle bir farklılık olmamaktadır.

Yenilenmiş ekran nedir?

Camı kırılan ekranların yenilenmesi ile elde edilir. Esasında çıkma ekran olan bu ekranlar bir dizi aşamadan geçerek ön camları ve çerçeveleri değiştirilir. LCD panel değişmeyeceğinden orijinal olarak düşünülebilir. ... Revize orijinal camların kırılması bu sebeple daha kolaydır.

Incell ekran ne demek?

Sharp'ın in-cell teknolojisi ise iki katmanı tek katman içerisine yerleştiriyor. İki katmanın tek katmana sığması, Sharp'ın ekranlarının daha da ince olacağı, böylece üreticilerin daha ince cihazlar geliştirebilecekleri veya daha büyük pil gibi ek donanımlara yer ayırabilecekleri anlamına geliyor.