Lgs'de boş soru kaç puan?

İçindekiler:

  1. Lgs'de boş soru kaç puan?
  2. LGS kaç puan almak gerekir?
  3. 2016 TEOG Puan Nasıl Hesaplanır?
  4. Eski TEOG puanımı nasıl öğrenirim?
  5. Z ve T puanı ne demek?

Lgs'de boş soru kaç puan?

Eğer cevabını “attığınız” soru tutarsa bu size 5 puan kazandırır. Çünkü bu sınavlar 100 üzerinden değerlendirilerek sizin okul yazılılarınızdan biri olarak da kullanılacak. Okul yazılısı olduğunda da her doğru cevap size 5 puan kazandıracak.

LGS kaç puan almak gerekir?

Ağırlıklı standart puan hesaplanırken esas alınacak ağırlık katsayıları Tablo-2'de verilmiştir. LGS en az kaç puan almak gerekir? İyi bir liseye yerleşebilmek için LGS' den en az 450 puan veya yüzde 2'lik dilime girmeniz gerekiyor.

2016 TEOG Puan Nasıl Hesaplanır?

Her iki dönem içinde ayrı ayrı Ağırlıklandırılmış Teog ortak sınav puanı hesaplanacaktır. Bu puanlar hesaplanırken, ağırlık katsayıları ile çarpılıp 700 üzerinden Ağırlıklandırılmış Teog puanı elde edilecektir. Bu iki sınavın aritmetik ortalaması alınarak Ağırlıklandırılmış Teog ortak sınav puanı elde edilecektir.

Eski TEOG puanımı nasıl öğrenirim?

TEOG, YEP puanları şuan resmi siteden öğrenilebiliyor. Yazılı sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.

Z ve T puanı ne demek?

T puanı”, z puanı gibi bir standart puandır. Ancak, z puanında ortaya çıkan negatif değerlerden kurtulmak amacıyla kullanılmaktadır ve z puanından tek farkı, z puanının 10 katının 50 fazlasına eşit olmasıdır.